Върнаха Десислава Иванчева обратно в ареста

Снимка от Фейсбук-профила а Десислава Иванчева

Както очаквахме, днес Деси Иванчева беше изведена от болницата и върната обратно в ареста преди обявения от лекарите час – веднага след последното ѝ изследване в 8:20 ч. Най-лошото е, че тя няма да бъде в лечебницата на Централния затвор, а директно в ареста, където условията разрушават здравето им.

Това пише на Фейсбук-страницата на бившата кметица на Младост. Публикацията вероятно е на нейният ПР Петър Кърджилов.

„Ще изпратим протестна нота до посолствата на демократичните държави и до европейските институции. Очаквайте днес текста на нотата, която ще можете да изпратите и вие по имейл до същите посланици и институции.

В понеделник 13 август организираме протест пред Министерски съвет в подкрепа на набедените от ОПГ за подкуп Иванчева и Петрова с исканията, които заявяваме в подписката до министъра на правосъдието Цецка Цачева. Скоро ще създадем Фейсбук събитието за протеста.

Време е българите да се обединим срещу Мафията и за политика, идваща от волята на гражданите! Да се обединим в защита на двете жени, които имаха смелостта да се изправят лице в лице с мафиотите в Младост! Последните, след бруталната постановка на столичното кръстовище, със съучастието на тежко корумпираното правителство и медии, съсипват сега живота и семействата им! Защото, ако не го направим сега, утре на тяхно място може да е всеки от нас!“, пише още на страницата на Иванчева в социалната мрежа.

На снимката, публикувана към текста се вижда, че Иванчева отново е с пранги на крката.

2 Comments

  1. Това е снимка от постъпването в болница за изследвания.

  2. Ти да видиш! Другарката Иванчева рекетира бизнесмени за хиляди левове, ама някак изведнъж тя е жертвата, а правителството било „мафия“? Абе, другариадата, вие да не живеете в някакъв огледален свят? И вземете научете кои са органите на правосъдието в България – поне с това да не се резилите! Министърът на правосъдието няма правомощия да помилва или освобождава престъпници. Още по-малко да издава присъди. Та със същия успех може да си организирате протеста и пред мюфтийството или пред централата на КНСБ. Тъй като не вярвам да сте чак толкова некадърни, очевидно пак преследвате политически дивиденти за лиляво-зелената мафия на гърба на простоватата фризьорка, която натресохте на заблудените жители на „Младост“. Както винаги, номерът ви няма да мине, просто за пореден път ще ни убедите, че и чеп за зеле не става от вас. не че има нужда – всички вече отлично го знаем. Поздрави на ДСБ, „зелените“, кРадиев и останалите елементи от радикалната фракция на БКП!

Коментарите са ограничени.