Лъже ли пиарът Петър Кърджилов за белезниците на Иванчева?

Снимката от извеждането на Иванчева от болницата днес, която шефът на затворите обяви за стара.

Днес сутринта бившата кметица на „Младост“ и обвинена за получаване на огромен подкуп Десислава Иванчева беше върната обратно в ареста, след като беше на изследвания в столичния „Майчин дом“.

Информация за това беше публикувана на нейната страница във Фейсбук от екипа /или човека/, който я модерира в момента. Смята се, че това е нейнят пиар и зелено острие Петър Кърджилов.

Под информацията е публикувана снимка, на която се вижда Иванчева в гръб, но с белезници /пранги/ на краката.

За това, че Иванчева е с белезници при извеждането гарантира самият Кърджилов, ако се съди по публикация в „Дневник“:

„Бившият кмет на столичния район „Младост“ Десислава Иванчев беше беше изведена от болницата и върната в ареста. Пиарът на общината Петър Кърджилов съобщи пред „Дневник“, че тя отново е била с вериги на краката, както при постъпването й на 1 август.“

Така снимката стана повод почти всички, публикували информацията, отново да отбележат този факт и дори да го поставят в заглавие.

Малко по-късно обаче шефът на затворите опроверга изнесеното във Фейсбук и обяви снимката за стара.

„Кметицата на „Младост“ Десислава Иванчева е била изведена тази сутрин от болницата без белезници на ръцете и пранги на краката. А снимката, която се тиражира в социалните мрежи, е стара“, твърди Васил Миладинов пред 24 часа онлайн.

Той обясни, че до края на седмицата ще бъдат изготвени нови правила за конвоирането на арестанти.

И така – кой лъже? Тъй като на самото извеждане на Иванчева днес са присъствали и други хора, малко вероятно е това да е шефът на затворите.

Тогава? И ако се окаже, че Кърджилов разпространява фалшиви новини и стари снимки с цел манипулиране на обществото, и същевременно разполага /той или група хора/ с достъп до профила на Иванчева, не е ли редно това да бъде преустановено?

 

 

 

4 Comments

  1. Еленке, Еленке! Мръсна банкянска слугиньо и лизачка на тлъсти ГЕРБаджийски задници, особено на СИКаджийски! Особено на един банкянски задник, много насран, много смърдящ и много отвратителен!На снимката, Еленке банкянска, Иванчева не излиза от отделението в болницата, а влиза! Много сте тъпи ма, Еленке, много! Много тъпи, корумпирани, мазни и неграмотни простаци сте се събрали в престъпната групировка на ГЕРБаджийската мутра! Обаче, Еленке, я виж какво става в Румъния? И тук скоро ще се случи същото! Затова квичите на умряло, а банкянската мутра със сигурност вече се е насрал от страх!

  2. На тази снимка тя ВЛИЗА, а не излиза ….вижте посоката в която върви….върви къв отделението….

  3. КК НЕ БЕШЕ БОЛНАА ,КАТО СЕ РАЗХОЖДАШЕ С КРАДЕНИ ПАРИ,А СЕГА КАТО БЕНЧО И ТЯ СЕ РАЗБОЛЯ,ОСТАЗА И ЕЛЕНКА ЍОНЧЕВА ДА ЛЕГНЕ ДА РАЖДА,КАТО И ЗАПАРИ ПОД КРАКАТА,А ДАНО..

  4. Ако се окаже, че този / не мога да го нарека / „господин“ лъже, то правоохранителните органи най-накрая трябва да се задействат срещу такива , които манипулират умишлено обществото с лъжливи новини. Стига са ги жалили , щом има закон, нека да е за всички, за да спрат тези фалшификации и тероризиране на народа. Нека поне един отговаря за умишлените си манипулациите .

Коментарите са ограничени.