Задава се ново издание на „Четири след полунощ“ на Стивън Кинг

Плеяда подготвя ново издание на „Четири след полунощ“ на Стивън Кинг. Книгата ще е готова на 27 август.

Том 1 включва „Ланголиерите“ и „Таен прозорец, тайна градина“ – две от произведенията на Краля на ужасите, които са познати на най-големите фенове, а са и филмирани.

ЛАНГОЛИЕРИТЕ

Нощен полет от Лос Анджелис за Бостън… наглед рутинен. Повечето пасажери заспиват, а когато се събуждат, ги очаква страховито откритие – в самолета са останали само единайсетима! Следва принудително кацане в Бангор… където ужасът тепърва започва. Защото нашите оцелели попадат в призрачно мрачен, мъртъв свят. И защото там ги чака нещо, което ще ги накара да съжаляват, че са оживели… Чакат ги ланголиерите.

ТАЕН ПРОЗОРЕЦ, ТАЙНА ГРАДИНА

Какво ли е да надникнеш през таен прозорец в съзнанието на писателя Морт Рейни, току-що развел се със съпругата си, живеещ сам в къща край езерото Ташмор? Стивън Кинг надниква през този прозорец и съчинява новела, която влиза под кожата – историята на автор, който изпитва ужас от обвинение в плагиатство. Кой е Джон Шутър и защо Морт Рейни не може да го накара да му повярва, че не е откраднал разказа му? Кинг отново ни отвежда до тайните кътчета в градината на съзнанието, в които не искаме да надникваме за нищо на света.

Автор: Стивън Кинг
ISBN: 978-954-409-389-1
Страници: 448
Година: 2018
Издание: второ
Корици: меки
Корична цена: 23.00 лв.

Публикацията е част от кампанията на Вевести.бг „Нещо за четене срещу неграмотността“.