Какво би написала Корнелия Нинова, ако роднина на Борисов беше блъснал инвалид

Снимка от БСП

Ако роднина на премиера Борисов беше блъснал инвалид нейде из страната и местната полиция мълчи за това 8 дни, ето какво вероятно би написала Корнелия Нинова в профила си във Фейсбук:

Днес станахме свидетели на поредното поругаване на държавността от феодалното  единовластие на бащицата на нацията, когото трима папи са галили по главите – премиерът на тази изстрадала страна Бойко Борисов.

След като въпреки усилията цели 8 дни инцидентът да се прикрие стана ясно, че негов роднина е блъснал и едва не е убил инвалид на кръстовище в N-ския град, премиерът продължава да мълчи и да не дава обяснения.

И за най-верните му привърженици е ясно, че над роднината на Борисов е разпънат политически и властови чадър, а онези, които трябва да се грижат за нашата сигурност – полицията – са в примката на едноличната власт на Вожда.

Нещо повече, слуги на премиера са убеждавали пострадалия да не пуска жалба и само можем да предполагаме какво му е обещано срещу това мълчание.

Докато народът тъне в мизерия, докато Търговският регистър не работи, а ужилените от Олимпик над 250 000 безпомощно се лутат в търсене на правда, слънцето на нацията Бойко Борисов прикрива свои роднини, които с лъскавите си мерцедеси безнаказано мачкат и убиват инвалиди в България.

И за тези безпомощни хора съвсем скоро газът, парното, токът и стоките ще поскъпнат драстично. При управлението на премиера-слънце.

Това е нетърпимо! Докога, г-н Премиер, докато унищожите цялата нация ли?

Рано или късно законът ще погали и Бойко Борисов.

Затова и БСП прие „Визия за България“ с която ще се бори срещу статуквото, заграбването на държавата от мутрите и диктатурата на ГЕРБ. Ще върнем България на нейните граждани!

И както казва президентът Радев: Повече светлина!

Gendo

13 Comments

 1. Моля Ви,когато обявате нещо за тази чума ,не показвайте сурата и злобен. Само фамилията или някакво прозвище,което да ме подсети за нея е достатъчно. Благодаря Ви предварително.

 2. И тя плагиатката взе ,че се изказа вчера с подобни думи и словосъчетания в интервюто си.Смешно!

 3. Браво!! Радвам се,че съм читател на този сайт!!

 4. Евгени, ти си супер журналист, супер турист и супер коалиционен партньор.
  С една дума ти си талантлив

 5. НАМРАЗИХ И КОНЕТЕ ЗАРАДИ ТАЗИ ПРО-ЧКА ,ОТВРАТИТЕЛНА НАГЛА

 6. Радвам се, че има все повече хора, които виждат истинското лице на г-жа Нинова. Безскрупулна, нагла.

 7. Gendo, чудесен текст, наистина! Аз, обаче, от вчера се замислих не какво би написала oпасно агресивната Нинова, а какво прави и би направила, за да се докопа до властта? Тази сутрин видях и чух изказването на Румен Радев, след посещението му в Пирогов. Да оставим настрана факта, че при хора в безпомощно състояние, между живота и смъртта, имат място само медицински лица и посещението му е неуместно. Шокирана съм, че лицето на Радев излъчваше облекчение, той беше ведър и дори полуусмихнат! Кого, по дяволите, 2 милиона любители на чалгата и на „Партизан за бой се стяга“ са избрали за президент!?

 8. Този вероятен отговор може и има време да стане истина! Само да минат още няколко дни и крадлата от Крушовица и целият й змийски антураж начело с хатмака държавен глава и хлевоустатата журналистка депутат за Харманли, ще оплюят пак всичко живо! Отровата, която сипят, и лъжите, които съскат, нямат край. Такова чудо доживяхме да чуем и видим, че в хилядолетната ни история няма аналог.

 9. Точно това би написала, липсва опорката за чумата и за съсипаната държава!

 10. Р.Р. отменил участието си във възпоменателната заря?!? Това да не е банкет?!? Или бяга от журналистите? Или си е забравил наизустената реч???

 11. ТОЧНО ТОВА БИ НАПИСАЛА И НИНОВА И КОМЕНТАРИТЕ ПО БТВ..НОВА ТВ И ПОДОБНИ ТВ..СЪЩО НЯМАХА ДА ОСТАНАТ В МЪЛЧАНИЕ..ЗА РАЗЛИКА ОТ ДНЕС ..ВЧЕРА..ПРЕДИ 8 ДНИ.. И Т.Н.!

Коментарите са ограничени.