Вежди Рашидов: По-добре лидерите на опозицията да си подадат оставките

Вежди Рашидов Снимка: Вевести.бг

По-добре лидерите на опозицията да си подадат оставките и да дойде някой, който ще е сериозна опозиция, за да имаме сигурност в държавата.

Това каза депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов от трибуната на Народното събрание при дебатите по оставките на тримата министри и новите номинации.

„Много е тъжно още преди да стъпят в длъжност новите министри да искате те да отговарят на въпроси. Свещено конституционно право на премиера е да решава с кого да работи и с кого – не, и отговорността я носи само той“, каза Рашидов.

Той се обърна към опозицията с думите: „Не искам да ви се бъркам в партията, че вътре сте се разглобили доста, но това, че съсипахте понятието „опозиция“ прави в немилост всяко управление. А когато е немило едно управление, това застрашава националната сигурност. По тази логика заради това, че съм загрижен за националната сигурност, мога да искам оставките на вашите лидери. Така че по-добре вие си подайте оставката и да дойде някой, който ще е сериозна опозиция, за да имаме сериозно управление и сигурност в държавата“.

3 Comments

  1. Абсолютно вярно! Тия ОТКАЧАЛКИ, НЕ ЗНАЯТ КАКВО ДА ПРАВЯТ! То не бе ЧЕКНЕНЕ, то не бе БЯГСТВО ОТ РАБОТНИТЕ МЕСТА, за което се полага УВОЛНЯВКА! Да си хващат пътя! По професия КРАДЦИ! Не стават за работа! Краде им се, та им се плаче!

Коментарите са ограничени.