МИСЪЛ НА ДЕНЯ: Някой удобно сам си е пратил хероина на границата

Снимка от Фейсбук-страницата на Калин Манолов

За да хванеш толкова хероин (над 700 кг), в толкова удобно време (докато говориш на среща за наркотици в ООН, организирана от американския президент), с такъв удобен произход (Иран), трябва сам да си си го пратил.

От страницата на журналиста Калин Манолов във Фейсбук. Заглавието е на редакцията.

12 Comments

  1. КАЛИН-КЕ НИКОЍ НЕ ГЛЕДА „ПРОЗРАЧНО И ПЛАТЕНО„ТАКА И НЕ ЧЕТЕ ГЛУПОСТИТЕ ТИ

  2. Уран тон, два … защо не хванат, та поне една баня да си тегли популиса, като в имперски времена … империалистическичи, пардомчо!Руския червен КИЧ според Чехов-Станиславски!

  3. Щом Калин Манолов, когото олигарси ползват за бързи и мръсни поръчки като ЦУМ гейт, се е изказал, значи има засегнати от борбата с контрабандата, която очевидно е успешна. Да не говорим за трафика на хора. В момента същият Калинчо е организирал видима седянка на Тафров, Тагарев и Левковиц по темата НАТО, а иначе от кого да купим въоръжение! Да бъдем внимателни към внушенията на лобисти, казвам аз! N.B. Предаването е на запис!

  4. Абе той увеличи БВП над 100 милиарда ,та няма един хероин да си прати и хване.

  5. Поредния цирк на герб. Абсолютни постановки за пред малоумните им избиратели.

    • Малоумен е на майка ти сина,или дъщерята!! Не знам колко сте на смяна , вероятно всички сте олигофренични,некадърни тролове!!

  6. Има хляб в тази гениална Калинчова мисъл. Като се замислим, само групировка, която иска да свали Борисов, може да жертва 700 кг хероин, за да го обвини, че моментът на залавянето бил съмнително удобен за него.

  7. журналист във фейса….ще се пукна от смях….божее,боже,колко мъка има по света..

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.