Миролюба Бенатова: Това убийство е страшно и непростимо

Миролюба Бенатова

Журналистката от Нова тв Миролюба Бенатова коментира във фейсбук профила си жестокото убийство на тв водещата Виктория Маринова в Русе, което разтърси обществеността днес 

Това убийство е страшно и непростимо, независимо от професията на младата жена. И понеже не прилича на поръчково, надявам се скоро убиецът да бъде заловен.

Може и нарочно почеркът да имитира страст, за да изглежда лично. Важно е да се разследва бързо. Да не се окаже, че няма къде и кой да направи ДНК експертизите и че МВР трябва да чака за разпечатките от телефона й 2 месеца, както е по закон всъщност. Както и за да влезе в профилите в социалните мрежи.

Работата по т. нар “горещи следи” в България е много разтегливо понятие 🙁

3 Comments

  1. Кое от убийствата не е страшно и може да бъде простено? Как може да се пишат такива глупости, такива тъпотии! Или го свързвате с професията й? А ако не е така, ще се покаете ли?

  2. Мърло Бенатова, това ли успяхте да измъдрите „може и нарочно почеркът да имитира страст“? Значи каквото и да разкрие МВР, вие ще твърдите, че Виктория Маринова е била убита защото направила интервю с журналиста от Бивол Димитър Стоянов, който „разследвал“ Джи Пи груп, които пък правят ремонта на Графа! Дано изгниеш в лудницата, кухо и нагло нищожество. Унищожихте българите, защото умеете единствено да мразите! Толкова си некадърна и семпла, че няма подходяща дума, но си идеална да издаваш от екрана присъди, каквато ще чуеш и за себе си, бъди сигурна! Елена Йончева 2!

  3. Бенатова, кое убийство не е страшно! Май нещо бързате да свържете професията на жената, Светла й памет с убийството1 Това си е жива манипулация!

Коментарите са ограничени.