Валентин Касабов, НФСБ: Сидеров ходи на справка в Сараите

Лидерът на „Атака“ категорично отрича, ще съди депутата за клевета

„Лицето Сидеров” поне веднъж в месеца ходи на справка в Сараите”. Това каза в предаването „Лице в лице” по bTV зам.-председателят на НФСБ Валентин Касабов.

Лидерът на „Атака“ обаче категорично отрече твърдението. „Не съм стъпвал в сараите на Доган“, подчерта той. „Ще се обърна към НСО, към ръководството на ДПС да потвърдят това“, каза Сидеров. Той се закани, че ще съди Касабов за уронване на престижа.

По-рано депутатите от НФСБ свалиха политическото си доверие от него.

„Не знам какво прави там. Винаги след тези привиквания започват скандалите”, каза Касабов. Той коментира, че информацията е научил днес по обяд и тя е сериозна – „не са клюки, има свидетели, има  данни”. „Аз съм потресен и омерзен”, изтъкна Валентин Касабов.

По думите му лидерът на „Атака” работи срещу правителството и България. „Тези действия са не само против България, той работи за интересите на Русия”, категоричен беше Касабов.

„Когато трябваше да се гласува вотът на недоверие, той изчезна, не гласува”, изтъкна зам.-председателят на НФСБ. Той посочи, че от тук нататък предстои да се чуе мнението на ВМРО, предстоят разговори и с ГЕРБ.

„Ще търсим начин, защото България върви добре. Това управление се оказа изключително удачно с всичко онова, което правим съвместно”, смята Касабов.

Личното му мнение е, че ако иска да се спаси като име и като политик, Сидеров трябва да се оттегли.