Северин Красимиров вече е в следствения арест в Русе (видео)

Северин Красимиров се намира в следствения арест в Русе. Това съобщиха от пресцентъра на Прокуратура на Република България.

На 17 октомври 2018 г., на летище „София“, в изпълнение на издадена от Окръжна прокуратура – Русе Европейска заповед за арест, германските власти са предали на българските власти издирвания Северин Красимиров. Същият беше обявен за издирване във връзка с повдигнато в негово отсъствие обвинение за изнасилване, представляващо особено тежък случай и за убийство по особено мъчителен за начин и с особена жестокост на Виктория Маринова от град Русе.

Днес в 12.45 часа Северин Красимиров е транспортиран от град София до следствения арест в град Русе.

Окръжна прокуратура – Русе ще предприеме действия по предявяване на постановлението за привличане като обвиняем на Северин Красимиров и провеждане на неговия разпит в присъствието на защитник.

В рамките на днешния ден, Окръжна прокуратура – Русе е планирала извършване на освидетелстване на обвиняемия с участието на съдебен лекар.

Русемедия пусна видео

Бъдете първият коментирал

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.