Българин спечели наградата „Герой на малкия и среден бизнес“ на МСП Европа

„Горда съм да връча наградата „Герой на малкия и среден бизнес“ на българин. От почти 30 години Пламен Русев работи не само за развитието на туризма в Стара Загора и в България, но и е един от най-активните български предприемачи в създаването на благоприятна бизнес среда у нас.

Отличието доказва, че с постоянство и предприемаческа находчивост в България може да се постигнат резултати от европейска величина.“ Това заяви бълагрският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел по време на връчването на наградите на МСП Европа на 17 октомври 2018 г. в Брюксел, съобщиха оттам.

„Oтличието на Пламен, който е член на Предприемачи ГЕРБ, е признание и за работата на организацията ни, с която работим успешно за стимулиране на българския малък и среден бизнес. Наградата ще донесе допълнителен престиж на бизнеса ни и се надявам да доведе до нови партньорства и възможности.“ Това заяви председателят на ПГЕРБ Валя Чилова.

МСП Европа (SME Europe) е най-голямата бизнес организация на малки и средни предприятия в Европа с централа в Брюксел. Създадена през 2012 г., целта ѝ е да бъде гласът на МСП в процеса на изготвяне на европейски политики за бизнеса

Бъдете първият коментирал

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.