Спас Гърневски за Корнелия Нинова: Където стъпи г-жа Импексова, трева не никне

Спас Гърневски Снимка: Вевести.бг, архив

Вместо червени бюлетини Корнелия Нинова ще получи на изборите догодина голям червен картон. Това заяви депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски, цитиран от в. „24 часа“.

Той даде специално изявление в кулоарите на парламента, предизвикан от изказвания на Нинова пред електората, че Бойко Борисов си отива и оставя държавата разграбена. Нинова не направи нищо ново, освен да потвърди мнението ми, че наглостта е основна отличителна черта на БСП и най-вече на нейния лидер, коментира Гърневски. И нарече соцлидерката „г-жа Импексова“.

„Да припомня на г-жа Импексова, че разграбването на държавата стартира преди 1989 г., когато БКП разграби парите на държавата и ги прехвърли във външнотърговските дружества. След това продължи с приватизацията и фалитите на банките, в които участва друг виден социалист – проф. Румен Гечев. Аз го наричам академик, защото няма по-голям академик в света по ограбването на банки – над 20 банки“, каза депутатът от ГЕРБ.

По време на кариерата й като син активист Нинова участва в приватизацията, напомни Гърневски. И отсече: „Където стъпи г-жа Импексова, трева не никне“.
Гърневски напомни и за Пловдивския панаир, и за червените куфарчета. И обясни, че това е било практика до 2009 г., когато „за радост на народа дойде политическа сила, която вече девета година лекува раните на България след този грабеж“.

БСП да говори за промяна и нова визия е не само наглост и арогантност, защото те са сценаристи на разграбването на България, продължи Гърневски. Той препоръча на червените да „възнаграден народа, като го освободят от присъствието си на
политическата сцена“.

2 Comments

  1. Всички десебили на барикадата в защита на нашето момиче Нинова!

  2. Г-н Гърневски, опозицията на Нинова в БСП също не е цвете за мирисане. Насколо слушах в една телевизия „сексуалната шпага“ на социалистите, недай Господи да се докопа до пост в изпълнителната власт. Май е по-добре да траем Нинова, че барем е предвидима в селянията си. Както и шайката й….

Коментарите са ограничени.