Северин: Не мога да повярвам, че аз съм го направил. Съжалявам

Полицаи водят Северин Снимка: МВР

Не мога да повярвам, че аз съм го направил. Съжалявам. Това каза Северин Красимиров преди началото на заседанието пред журналисти, на което трябва да стане ясно каква мярка за неотклонение ще му бъде наложена от русенския съд, цитиран от в. 24 часа.

Виновен съм, добави той и каза, че ще приеме всяка присъда от съда.

По думите му няма много спомени за случилото се.

Аз я ударих, тя ме удари. Дръпнах я за косата. Не мога да повярвам, много съжалявам, каза той.

Красимиров е обвинен за изнасилване и за убийство по особено мъчителен начин и с особена жестокост на 30-годишната Виктория Маринова – административен директор на TVN и водеща на предаване.

 

Престъплението бе извършено на 6 октомври тази година. Тялото на Виктория Маринова беше открито в ранния следобед в обрасла с растителност зона край брега на Дунав. Четири дни по-късно в Германия за убийството бе задържан 21-годишният Северин Красимиров от Русе. В изпълнение на издадена от Русенската окръжна прокуратура Европейска заповед за арест той бе екстрадиран в България на 17 октомври /сряда/ вечерта, а вчера бе конвоиран до следствения арест в крайдунавския град.

3 Comments

  1. Pest Reject – отпугиватель тараканов, грызунов и насекомых

    https://clck.ru/EXwvh

    Ультразвуковой отпугиватель грызунов и тараканов. Исходящие импульсы устройства воздействуют прямиком на нервную систему вредителей. Не оказывает влияния на домашних животных, безопасен для людей.

  2. Чудо-бритва X-TRIM

    https://clck.ru/EXwiN

    Инновационная беспроводная бритва с лазером для идеального контура усов, бороды и бакенбардов. Ей можно брить что угодно и когда угодно – она невероятно компактная и многофункциональная.

Коментарите са ограничени.