Корнелия Нинова: Думите на Борисов са по-цинични и от тези на Симеонов

Снимка: Пресцентър на БСП

Думите на Борисов са по-цинични и от тези на Симеонов – той избра властта и парите пред състраданието към болни деца и съпричастието към мъката на майките.

Това написа лидерът на БСП Корнелия Нинова в профила си във „Фейсбук“ във връзка с протестите на майките на деца с уверждания, създалата се ситуация при патриотите и стабилността на кабинета.

„Думите на Борисов са по-цинични и от тези на Симеонов. Днес той заяви, че няма да поиска оставката му, защото ще падне правителството. Между състраданието към болни деца и съпричастието към мъката на майките, от една страна, и властта и парите – от друга, той избра властта и парите“, пише Нинова.

По думите й по този начин той подкрепя казаното от вицепремиера. „Всъщност казаното от Симеонов изкара на показ истинското лице на Борисов. За тези хора няма нищо свято – нито майчинството, нито болката на дете. За тях е важно само да са на власт и да си разпределят постове и поръчки.

Премиерът отново погазва всякакви етични и конституционни правила, твърдейки, че ако не управлява той, ако президентът Радев направи служебен кабинет, ще последва хаос. Това е ред, установен от Конституцията и законите на страната, това е част от правовата държава. По-голям хаос от това, което сега прави Борисов, няма как да има“, пише още във „Фейсбук“ лидерът на БСП.

5 Comments

  1. Крадлата от Крушовица остава ненадмината по злоба, цинизъм и лъжи. А да, и по болезнена амбиция за власт. Между впрочем, всички от нейното змийско котило са правени по един и същи калъп. Без изключение, всички около нея имат нужда от спешна психиатрична помощ, а внучето на дядо си Леонид се нуждае и от лицева пластична хирургия, за да позамаже физиономията си на олигофрен, а и не само това.

  2. Междупартийните отношения трябва да се изграждат на основата на някакво, може и да е минимално, взаимно уважение и откровенност, независимо от различията в идеите им за общественото устройство. Нинова и кариеристите-копиеносци около нея замениха идеите с политически лъжи и цинизъм. А политическите спорове със махленски скандали.

  3. Демагогия и популизъм.Омраза и неистова жажда за власт. Това е Корнелия Нинова, наричана още другарката Лъжа. Пфу.

  4. Много грешки в софтуера_правописните грешки не са от мен.

  5. Вълчицата потвърди,че протестът е организиран от нея и изградените Йорк вълчата. Вижте ъгъл злобата и по грозната муцуна.

Коментарите са ограничени.