Каракачанов кани Сидеров и Симеонов на коалиционен съвет във вторник

Красимир Каракачанов Снимка: Архив

Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов каза пред журналисти, че е изпратил покани до двамата си колеги за коалиционен съвет утре в 14.30 часа, и каквото има да каже, ще го каже там, след което ще го каже и на медиите, предаде БТА.

Той беше попитан кога предстои съвет на малката коалиция – на „Обединени патриоти“, и дали той лично ще свали доверието си от Валери Симеонов, както е направил Волен Сидеров.

Аз не съм „някои“, казвам какво правя аз. Първо казвам на колегите си какво мисля и тогава си споделям мнението пред медиите, заяви министърът. Каракачанов не посочи къде ще се състои съветът утре с аргумента, че ако го направи пред медиите, няма да могат да работят. Попитан дали ще си носи синята каска, министърът каза, че тя вече е изиграла ролята си.

Днес поводът е съвсем различен, пред тези хора с униформа да коментирам политически въпроси не е редно. Второто, което не е редно и никога не съм го правил, е да коментирам нещо пред медиите, без да съм го казал директно пред моите колеги, заяви Красимир Каракачанов в НДК, където дойде за представянето на киноспектакъла „Бъди войник“ тази вечер.

4 Comments

  1. Има и още нещо, вече споменато – мнозинството хора подкрепят Валери Симеонов, но не са гласовити, понеже се притесняват, че веднага ще ги нарекат уроди и не знам какви! Валери Симеонов каза истината, която е видна. И заради това заслужава подкрепа! Истината не бива да бъде потъпквана заради политическо лицемерие!

  2. Ако решат оставката на Симеонов- ще има следващ от ОП , когото ще отстрелят. Всеки има слабо място. Тактиката , виждам е такава- удря се слабото звено на коалицията ГЕРБ- ОП.Политическите опоненти потриват ръце- след оставката битката към властта е частично спечелена.А иначе- харесват се лошите момчета. Ако искате предсрочни избори и отиване в небитието , патриоти, слушаъте улицата. Те няма да спрат , защото ще получат знак , че този начин работи. Тук Борисов , според мен не трябва да взима страна- няма да го оставят на мира , ще продължат с предизвикателствата- от всичко може да се направи скландал.А Сидеров да не си прави илюзия , че ще оцелее , в тази игра всички губят , той е само маша.

  3. Напълно се солидаризирам с Вас Гого.

  4. Дано Краси Каракачанов прояви здрав разум и застане зад Валери Сименов. Ако застане със Сидеров срещу Валери Симеонов…..ще е глупост, която ще рефлектира негативно върху ВМРО.

    И друго: ако не подкрепи Валери Сименов, означава, че подкрепя протестърите, или хунтата, както се изрази един работодател с основание.

Коментарите са ограничени.