ЦИТАТ НА ДЕНЯ: Как след толкова години решиха, че сините очи на Елена Йончева са крали?

Елена Йончева, снимка: Пламен Трифонов
Елена Йончева, снимка: Пламен Трифонов

„Знам, че в делото КТБ са замесени милиарди, как така обаче след толкова години разследвания решиха, че сините очи на Елена Йончева са крали. Тя е силна, но и беззащитна жена. Ключовите хора на прехода, които оцеляха са на свобода, прокуратурата не се занимава с тях“.

Заместник-председателят на ПГ на „БСП за България“ Антон Кутев коментира пред БНТ случая с поискания имунитет на Йончева.

От КТБ се източиха много пари и бяха замесени много имена, включително и на действащи тогава министри, каза Кутев. Според него от всичко това, след 4 години разследване, прокуратурата установи, че небесно сините очи на Елена Йончева източват КТБ. „Това е цинизъм“, коментира зам.-председателят на партията.

„Защо прокуратурата не се занимава с убийствата на жените в България или кражбата на автомобили. Всичко, което правят управляващите е писано в световната литература. Джордж Оруел го е измислил“, завърши зам.-председателят на ПГ на БСП.

5 Comments

  1. Не знаех че баба Яга е със сини очи. Дайте е в цял ръст да видим метлата и. Вярвам че ще е поне позлатена, защото крадлите са и големи скрънзи.

  2. кутев,я си кажи за паричките на женка ти?!?А ленчето да каже за онези парички,с които серьожка мекоръков и запуши устата.Защо не разкаже за нощите в клуб *Спартакус*?

  3. СИНИТЕ ОЧИ НЕ ОТРИЧА НИТО ВЕДНЪЖ ОБВИНЕНИЯТА,А ГИ ОПРЕДЕЛЯ КАТО ПОЛИТИЯЕСКИ.К Р А Д Л А.

  4. Ами сега се навързаха нещата, а иначе отдавна се знае, че цялата и работа е много добре подплатена от държавни фирми и държавна телевизия. Даже охрана е имала по време на снимките от държавни структури! Което си е едно престъпление отвсякъде!

  5. Преди години имаше един сериал „Честни сини очи“ ,в който се обрисуваха подобни ситуации,тъй че очите нямат нищо общо с проверката.Когато оповестят резултата ще видим „кой кум,кой сват и кой на булката брат“

Коментарите са ограничени.