Позиция на седмицата: Атанас Атанасов за скоростта по магистралите и Лукойл

В началото на управлението на Борисов в далечната 2009-2010 година с изменение на законодателството на закона за движение по пътищата беше вдигната максималната скорост на движение по българските магистрали на 140 км/ч.

Виждате какво е състоянието на магистралите, те са като юфка, но 140 км/ч, защото това вдига разхода на гориво и пак парите отиват в касата на „Лукойл“.

Пак по същото време бяха направени изменения в закона и се въведе задължение всички превозни средства да се движат с включени светлини, за безопасност, да това е хубаво, само че това също увеличава разхода на гориво.“

На брифинг на „Да, България“, 13 ноември 2018 година

4 Comments

  1. По някога се чудя, как толкова елементарни и безмзъчни същества се домогват до властта и се кичат със звания „генерал“?

  2. „Генералчето“ съвсем се оплете,че то и структурата на ДСБ отива в забрава.Какъвто ръководителя й ,такава е и партията.Жалко!

  3. Тъпанар, не знаеш ли, че в цивилизована Европа преди много,много десетилетия се шофира с включени светлини денонощно, а по въпроса за 140 км никой не те задължава да караш с такава скорост.Евтин, евтин популизъм.
    Жалко,защото такива индивиди сринаха надеждите на милиони хора за истинска Християн демократическа десница.

Коментарите са ограничени.