Мутри яхват протести, отмъщават си за Баневи и други олигарси

След акциите срещу олигарсите Баневи, Арабаджиеви, М. Стайков, Бенчо Бенчев и Митьо Очите, мутри си отмъщават на държавата като яхнаха законните и мирни протести на хората.

Това пише старозагорският информационен сайт stz7.com

Вчера кметът Живко Тодоров даде отчет за направеното през годината, след срещата с гражданите и културните дейци на Стара Загора. След края на заседанието той бе причакан от организиране групичка младежи с качулки, които крещяха и викаха против него. Когато бяха запитани за какво протестират и какво искат от кмета, те мълчаха.

Последва моментална реакция в която хиляди старозагорци изявиха своята подкрепа за Живко Тодоров:

Появиха се твърдения, че грозната сцена е организирана от скандалния и близък до БСП олигарх Николай Банев и партия Възраждане, които стоят зад финансирането на “протеста”. Припомняме, че Банев бе арестуван в Ница/Франция/ и привлечен като обвиняем за длъжностни присвоявания, пране на пари, документални измами и данъчни престъпления. Олигархът е известен в Стара Загора с измамите си в АКБ Форест и докарването до фалит на Берое.

В много от градовете организаторите на мирните протести обявиха, че са разграничават от яхването на протестите на групи от мъже с джипове мерцедеси G-клас. Те заявиха, че техният протест е законен (съгласуван с общините), мирен и искат само нормални цени на горивата и гражданската отговорност, не искат да създават безредици и сблъсъци с полицията.

7 Comments

  1. Точен си,брат,но аз мисля че и ДПС са в мръсната игра !? Смомни си как се заканваха…да им ЕПМ !

  2. Не драги „аз съм“, тоя протест е омаскарен още със зараждането му, с изключение на майките на деца с увреждания, протеста НЕ Е НА НАРОДА, ПРОТЕСТА СИ Е МУТРЕНСКИ И БЕСЕПАРСКИ (въпреки отричането им)в лицето на помиярската партия „възраждане“, няма как моторджии, чиито мотори са минимум по 30 бона, джипове по 100 и облекло основно на анцузи, плюс някоя натокана врякаща кифла-мутреса да са от народа. Майка ми е с инсулт и с телка взема 360 лв. пенсия, баща ми е с мако повече от 100 лв. над нейната, но изобщо не подкрепят и не симпатизират на протестиращите!

    • Точен си,брат,но аз мисля че и ДПС са в мръсната игра !? Смомни си как се заканваха…да им ЕПМ !

  3. До „Аз съм“ Кое по-точно ще омаскарят-това,че мутри и комунисти /което е едво и също/организират уж протестите.

  4. Мдааам, вече няма съмнение: това е протестът на криминалите срещу държавата и народа на България! Които политици го подкрепят да си поемат отговорността!

  5. В Бургас този, който стана вирус в мрежата с мерцедес кубче с руски номера, което блокира магистрала “Тракия” до Бургас, е Мартин Пенчев. Този Мартин е управител на фирмата “Хит Рентакар”, собственост на общинския съветник от БСП в Карнобат Господин Русев, племенник на Бенчо Бенчев. От своя страна Русев е съдружник с Антигона, жената на Димитър Желязков – Митьо Очите.

    “Хит Рентакар” е регистрирана на същия адрес – ул. “Лермонтов” 13, к “Лермонтов”, където се водят повечето фирми на Бенчо Бенчев

  6. И. този протест ще омаскарите вие от„ независимите” медии.

Коментарите са ограничени.