Майките: Въпреки оставката на Симеонов протестите продължават до гласуването в парламента

Кадър от НОВА

„Това е първата спечелена битка, но войната продължава. Оставката трябва да се гласува в Народното събрание и докато не се гласува и не стане окончателно като факт, ние ще продължим с протестите”.

Това заяви Вера Иванова-организатор на протеста пред НОВА.

Това е 26-ия ден на протести. „Доволни сме и сме много уморени, той, освен че ни обиди, ни и умори. Слава Богу подаде оставка. Не е благодарение на неговия здрав разум”, коментира друга от протестиращите Нели Димитрова.

След приемането на оставката и от Народното събрание, протестите ще спрат. Остава обаче палатковият лагер пред парламента – до приемането на социалните закони, казват протестиращите майки.

В пристъп на радост майките на деца с увреждания се хванаха на хоро на „Орлов мост”, съобщава бТВ.

Малоброен протист за поредна вечер затвори Орлов мост. Кадър от бТВ

 

14 Comments

 1. ВСИЧКИТЕ ВИ ПО-ГОРЕ КОМЕНТАРИЙ – СИ МИСЛЯ , ЧЕ СА НА ХОРА БЕЗДЕТНИ….ИЛИ УМСТВЕНО НЕДОРАЗВИТИ !! КАК МОЖЕ ДА ГОВОРИТЕ ТАКА…АКО ТЕЗИ ДЕЦА БЯХА ОСТАВЕНИ В ДОМОВЕТЕ…ДО СЕГА ЩЯХА ДА СЕ ПОГРИЖАТ “ СТАРАТЕЛНО “ ДА БЪДАТ ПОГРЕБАНИ !! НА КАКЪВ КОНЦЕРТ И ТЕАТЪР ДА ОТИДАТ БЕ Г-ЖО ИВАНОВА?? ДАНО НЕ ВИ ДАДЕ БОГ ТАКИВА ДЕЦА……ТОГАВА ЩЕ ПЕЕТЕ ДРУГА ПЕСЕН !! СРАМУВАМ СЕ , КАТО ВИ ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ !!

 2. Т.н. “ майки “ почти всичките Червени БКП / БСП майки ….. ! Мръсна Червена измет ….!!! НЯМА ДА НИ ЗАБЛУДИТЕ !

 3. Т.н. “ майки “ почти всичките Червени БКП / БСП майки ….. ! Мръсна Червена измет ….!!! НЯМА ДА НИ ЗАБЛУДИТЕ !

 4. 2 Червени БКП / БСП “ майки “ и 4 Червени БКП / БСП бащи , накои облечени с Червени дрешки заменящи им Червеното , със “ Сърп и Чук “ , знаме ……ете това остана от Червената измет …..!

 5. Протестите им бяха съшити с бели конци – не успяха да заблудят никой трезвомислещ .Корнелия и този път се ИЗЛОЖИ – за кой ли поред.БСП ще е вечна опозиция!Как им е мъчно сега за отменения чл.1 от старата конституция!

 6. Тези майки нямат време да прочетат една книга, да посетят един концерт, едно театрално представление! Те са се самозабравили в своя егоизъм Те са ограничпени, мало грамотни и безкултурни! Протестите ,“ шамар да е,аванта да е“, се оказаха ,,,,дар от дявола“, Хареса им яж,пий и лентяйствай ,докато протестираш!Нито работа, нито грижи за децата исемейството! За мъж- съпруг не знам!

 7. Жалко за нещастните деца,че си имат такива продажни майки,които не ги е еня за недъзите им-те гледат да угодят на Нинова,на Слави и на още един,на по-високо място,да крещят и реват като артистки,дадоха им каквото искат,те недоволни като на Околовръстното,прости ми Господи за тези думи.

 8. Вие уморихте0 българският народ продажни изчадия комунистически. Но запомнете ще си платите прескъпо. Съдбата ще се погрижи. Запомнете.

 9. Симеонов не ви е уморил достатъчно, трябваше ви още малко! Вие сте срам за нас и загубихте всякаква симпатия и съчувствие, което имах

 10. Приема се закон за деца, който са [бъдещето] на БЪЛГАРИЯ!!!!!!!

 11. Ми как тъй моментално взехте решение всичките майки? По военному!

  • Безсрамници,те ще си платят за всичко,даже и за тормоза над собствените си болни деца.

Коментарите са ограничени.