Раздор в редиците на протестиращите майки на деца с увреждания

Снощи група майки на деца с увреждания играха хоро на "Орлов мост" след оставката на Валери Симеонов

Група майки гонят политически интереси, а не общата кауза, обявиха организатори на протеста на майките на деца с увреждания.

Не стана ясно за кои участници в протестите става дума и към кои партии ги причисляват, но подчертаха, че протестът е граждански, съобщи бТВ.

Протестиращите майки снощи приветстваха оттеглянето на Симеонов, обидени от думите му „кресливи жени“ с „уж болни деца“ и недоволни от поднесеното извинение.  Протестите продължават до гласуването на оставката в парламента, потвърдиха и тази сутрин родителите.

„Видяхте кои сме майките тук и ще видите кои са майките в партиите. В понеделник имаше среща от майки и хора, които ни  подкрепят, които ни  убеждаваха, че трябва  да прекратим  протестите. Ние не се съгласихме, те стряха да идват на протестите, но ето днес те вече са по телевизиите и разказват как са победили”, заяви Ирена Уручка – организатор на протеста.

5 Comments

  1. Жалки нещастнички-позволиха да употребата болните им дечица за политически цели- барабар с „президента“им.

  2. До там ли стигнаха…всичко е интереси ..

    • СТИГА С ТЕЗИ ..МАЩЕХИ.. ТЕ СА ПОКЖАРЕНИ и ПОДКУПНИ

  3. Някои по-умни може да се опитват да се разграничат от кучките на Слави. Или кучките на Слави върсъс активистките на Не, България? Все тая. Хората се отвратиха от тях.

  4. Ауууууу ся ша са бият, за кой е по по най! Мераци за активни борци хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха!

Коментарите са ограничени.