Корнелия Нинова: Оставката на Валери Симеонов е задължителна, закъсняла и неискрена

Корнелия Нинова Снимка: Пресцентър на БСП

Поздравяваме майките на деца с увреждания, че не отстъпиха 26 дни, както и хората, които ги подкрепиха, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова относно оставката на вицепремиера Валери Симеонов.

„Искаме да поздравим майките на деца с увреждания, че 26 дни не отстъпиха от най-милото, което има една майка – детето си – Искаме да поздравим хората, които ги подкрепиха. Голямата им победа е не само оставката на Валери Симеонов, тя е щрих в една по-голяма картина“, каза лидерът на БСП

Голямата победа не е само оставката, голямата победа е събудената гражданска енергия, посочи тя. По думите й хората преди време са се страхували, но чувството на справедливост е надделяло над апатията.

Оставката беше задължителна, закъсняла, под натиск и неискрена, коментира Корнелия Нинова. Оставката няма да промени нищо, защото ситуацията вече е различна. Хората протестират за цени, за доходи, посочи тя. По думите й управляващите не искат да променят политиките, а протестите са за смяна на политиките.

Председателят на ПГ на „БСП за България“ каза, че дали ще се регистрират за кворума, ще решат в понеделник.

5 Comments

  1. Забрана на БСП/БКП, това е спасението на България

  2. Какво значи неискрена-в злобата си вече не можеш и да мислиш разумно.Оставката е факт. Как може нещо , което се е случило да бъде неискрено. напълно споделям мнението на ЕН, че в очите на много хора Валери Симеонов се превърна в герой, а ти същество никога няма да достигнеш дори частица от постигнатото от Симеонов и други като него просто защото си нагла, лъжлива,без капчица морал, с две думи просто комунист.

  3. И още , др. Нинова , вие със злобната си душица , не преценихте , че направихте Валери Симеонов герой. Вие удвоихте гласовете му на следващите избори и даже за това трябва да подадете оставка- за недалновидно и вредно за партията ви поведение. Симеонов без причина беше обвинен и излезе от ситуацията с гордст и достойнство , а вие бягате след влака да събирате изпадналите бюлетини. Браво на Симеонов и Оставка за Нинова и сие!

  4. Аз искам оставката на г-жа Нинова за нейното лицемерие ,пълно неглижиране на мнението на всички българи , даже и на нейни съпартийци, че е продажна, безпардонна и виновна за състоянието на страната и нейната икономика. Даже Станишев я уволнява за съмнение за корупция , а тя се държи , все едно не се отнася за нея- вместо да се покрие – излиза и съди другите, като последна инстанция. Това е останало от соца- всички са виновни без преките виновници.БСП е партията написала сегашните лобистки закони, създаващи хаос и в енергетиката и в горивата . Структурираха назначенията така , че могат да манипулират общественото мнение- нареждат повишение на цени и саботират държавата. Нинова не е написала преди законите за майките на деца с увреждания , а сега лицемерно се прави , че ги защитава. Тя създава хаос в държавата , с което е вредна за нашето съществуване ОСТАВКА за др. Нинова ОСТАВКА!ОСТАВКА! и вън от парламента. Тя тормози българския народ

  5. Нинова вече се изживява и като изповедник, като решава кой е искрен или не.

Коментарите са ограничени.