Корнелия Нинова: Фалшива новина е, че съпругът ми определя цените на горивата в „Лукойл“

Корнелия Нинова Снимка: Пресцентър на БСП

Фалшива новина е, че съпругът ми определя цените на горивата в „Лукойл“ – моля ГЕРБ да внимават с приказките. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на пресконференция в централата на партията, предаде Агенция „Фокус“.

„Други неща прочетох тези дни и чух от колеги от ГЕРБ. Доста фалшиви новини. Да кажа и да е ясно. Съпругът ми е не е заместник-генерален директор на „Лукойл“. Той не определя цените на горивата в „Лукойл“. Това е фалшива новина, пусната от ГЕРБ“, обяви тя.

„Той нито е заместник-генерален директор на „Лукойл“, нито определя цени на горива. Да, работи в компанията, служител е там, в отдел, който няма нищо общо с ценообразуването. Не е в ръководството, което взима решение за ценообразуване или за философията на работа на компанията“, уточни Нинова.

„Моля ГЕРБ да внимават от тук нататък с приказките, да не стане като със СДС и с г-жа Лъжа“, призова Корнелия Нинова.

„Когато твърдяха, че съм от СДС, се изреждаха по списък по всички телевизии. Сега като имам съдебно решение, че никога не съм била в СДС- мълчат“, коментира лидерът на БСП. „Да спрат да лъжат и да създават фалшиви новини“, заяви Корнелия Нинова.

Попитана дали вече е ясно кой ще оглави листата на БСП за евроизборите и дали ще бъде тя, Нинова отговори: „Днес не мога да ви кажа кой ще бъде водач, но мога да ви кажа с 200% сигурност, че няма да съм аз. Това няма да се промени до май месец“.

12 Comments

  1. Какво нахалство!!! Сърди се,че е наречена г-жа ЛЪЖА!! Ами така си известна сред хората!И другото ти известно име, е ТЕХНОИМПЕКСОВА,заради парекселанс кражбата на ВТД“Техноимпекс“…И никого не си осъдила заради г-жа ЛЪЖА!!Що не опита да осъдиш А.Тодоров заради Т-импекс?????

  2. ДА НЕ БИ Др. Нинов да отговаря за ТОАЛЕТНАТА на Лукойл ? Боже ама тая женка Ниновица, съвсем го е изоставила! А и как ли мирише тоя съпруг? СЕГА РАЗБИРАМЕ ЗАЩО КОРНЕЛА ЛАЙНЯСА БСП! По семейна линия! Лайно до Лайно!

  3. Да каже Нинов защо неговата Лукойл не плаща данъци! А Нинова бо’ри само повърхностни въпросчета. Що не осъди Антон Тодоров заа Техноимпекс?!?

  4. За ГЕРБ, „Да спрат да лъжат и да създават фалшиви новини“ Това казано точно от Корнелия е много забавно

  5. Критериите за избор в тази партия са лъжа,безсрамие,демагогия,непреодолим стремеж към власт на всяка цена,липса на морал и противно излъчване.

  6. Хаха, той и Станишев нямаше да оглави листата на предните избори.

    • И Бареков се кълнеше, че няма да мръдне от България, а побърза да замине за ЕП

  7. Още дядо ми преди повече от 50 г.ми казваше, че няма по-големи лъжци от комунистите. След 50 г. положението е същото. Жалкото е, че голяма част от бгарите проджалват да вярват.

  8. Мадам Л. в целия й блясък… Колко семпличко „служител в отдел“, ще речеш, че е оперативен счетоводител. А той, цял директор на дирекция. Ако директорите не участват във вземане на решения, защо им плащат големите заплати??

Коментарите са ограничени.