Корнелия Нинова: Фалшива новина е, че съпругът ми определя цените на горивата в „Лукойл“

Корнелия Нинова Снимка: Пресцентър на БСП

Фалшива новина е, че съпругът ми определя цените на горивата в „Лукойл“ – моля ГЕРБ да внимават с приказките. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на пресконференция в централата на партията, предаде Агенция „Фокус“.

„Други неща прочетох тези дни и чух от колеги от ГЕРБ. Доста фалшиви новини. Да кажа и да е ясно. Съпругът ми е не е заместник-генерален директор на „Лукойл“. Той не определя цените на горивата в „Лукойл“. Това е фалшива новина, пусната от ГЕРБ“, обяви тя.

„Той нито е заместник-генерален директор на „Лукойл“, нито определя цени на горива. Да, работи в компанията, служител е там, в отдел, който няма нищо общо с ценообразуването. Не е в ръководството, което взима решение за ценообразуване или за философията на работа на компанията“, уточни Нинова.

„Моля ГЕРБ да внимават от тук нататък с приказките, да не стане като със СДС и с г-жа Лъжа“, призова Корнелия Нинова.

„Когато твърдяха, че съм от СДС, се изреждаха по списък по всички телевизии. Сега като имам съдебно решение, че никога не съм била в СДС- мълчат“, коментира лидерът на БСП. „Да спрат да лъжат и да създават фалшиви новини“, заяви Корнелия Нинова.

Попитана дали вече е ясно кой ще оглави листата на БСП за евроизборите и дали ще бъде тя, Нинова отговори: „Днес не мога да ви кажа кой ще бъде водач, но мога да ви кажа с 200% сигурност, че няма да съм аз. Това няма да се промени до май месец“.

12 Comments

  1. Какво нахалство!!! Сърди се,че е наречена г-жа ЛЪЖА!! Ами така си известна сред хората!И другото ти известно име, е ТЕХНОИМПЕКСОВА,заради парекселанс кражбата на ВТД“Техноимпекс“…И никого не си осъдила заради г-жа ЛЪЖА!!Що не опита да осъдиш А.Тодоров заради Т-импекс?????

  2. ДА НЕ БИ Др. Нинов да отговаря за ТОАЛЕТНАТА на Лукойл ? Боже ама тая женка Ниновица, съвсем го е изоставила! А и как ли мирише тоя съпруг? СЕГА РАЗБИРАМЕ ЗАЩО КОРНЕЛА ЛАЙНЯСА БСП! По семейна линия! Лайно до Лайно!

  3. Да каже Нинов защо неговата Лукойл не плаща данъци! А Нинова бо’ри само повърхностни въпросчета. Що не осъди Антон Тодоров заа Техноимпекс?!?

  4. За ГЕРБ, „Да спрат да лъжат и да създават фалшиви новини“ Това казано точно от Корнелия е много забавно

  5. Критериите за избор в тази партия са лъжа,безсрамие,демагогия,непреодолим стремеж към власт на всяка цена,липса на морал и противно излъчване.

    • И Бареков се кълнеше, че няма да мръдне от България, а побърза да замине за ЕП

  6. Още дядо ми преди повече от 50 г.ми казваше, че няма по-големи лъжци от комунистите. След 50 г. положението е същото. Жалкото е, че голяма част от бгарите проджалват да вярват.

  7. Мадам Л. в целия й блясък… Колко семпличко „служител в отдел“, ще речеш, че е оперативен счетоводител. А той, цял директор на дирекция. Ако директорите не участват във вземане на решения, защо им плащат големите заплати??

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.