Корнелия Нинова: Фалшива новина е, че съпругът ми определя цените на горивата в „Лукойл“

Корнелия Нинова Снимка: Пресцентър на БСП

Фалшива новина е, че съпругът ми определя цените на горивата в „Лукойл“ – моля ГЕРБ да внимават с приказките. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на пресконференция в централата на партията, предаде Агенция „Фокус“.

„Други неща прочетох тези дни и чух от колеги от ГЕРБ. Доста фалшиви новини. Да кажа и да е ясно. Съпругът ми е не е заместник-генерален директор на „Лукойл“. Той не определя цените на горивата в „Лукойл“. Това е фалшива новина, пусната от ГЕРБ“, обяви тя.

„Той нито е заместник-генерален директор на „Лукойл“, нито определя цени на горива. Да, работи в компанията, служител е там, в отдел, който няма нищо общо с ценообразуването. Не е в ръководството, което взима решение за ценообразуване или за философията на работа на компанията“, уточни Нинова.

„Моля ГЕРБ да внимават от тук нататък с приказките, да не стане като със СДС и с г-жа Лъжа“, призова Корнелия Нинова.

„Когато твърдяха, че съм от СДС, се изреждаха по списък по всички телевизии. Сега като имам съдебно решение, че никога не съм била в СДС- мълчат“, коментира лидерът на БСП. „Да спрат да лъжат и да създават фалшиви новини“, заяви Корнелия Нинова.

Попитана дали вече е ясно кой ще оглави листата на БСП за евроизборите и дали ще бъде тя, Нинова отговори: „Днес не мога да ви кажа кой ще бъде водач, но мога да ви кажа с 200% сигурност, че няма да съм аз. Това няма да се промени до май месец“.