По хълмовете на глупостта: Таско Ерменков в парламента

Днес, по време на дебата по президентското вето Таско Ерменков направи съпоставка на гласовете на последните президентски и парламентарни избори и коментира, че видимо президентът изразява волята на повече хора, отколкото са гласували за ГЕРБ и патриотите.

Що за безумна логика? Еми тогава да обявяваме президентска република и да закриваме парламента. За какво ни е необходио народно събрание с мнозинство и опозиция, след като всеки закон по логиката на Ерменков може да бъде приет като просто сравним гласовете на президента с тези на мнозинството в парламента и въпросът е решен.

И защо изобщо Ерменков още се нарича парламентарист, а не кандидатства за съветническо място на „Дондуков“ 2. Ще си попадне сред хора от неговото равнище.

Видимо идеята за президентска република, изпълзяла из речите на Радев вече на няколко пъти среща благодатна, но далеч не безопасна мисловна почва.

Жалко само, че нямаше кой да попита съответният Таско Ерменков в чия полза ще бъде сравнението на гласовете с кметовете от цялата страна, които също са избирани мажоритарно, всекидневно са сред народа, отлично познават неговите проблеми и се обявиха в защита на въвеждането на екологична компонента за коли над 13 години известна още като „данък стари коли“.

Ех, Таско, Таско…

8 Comments

  1. ташак ерменков е образец за български кАмУнистин – прост,нагъл,че и женен за рускиня!

  2. Таско е една от най-неприятните и дразнещи с неподплатено самочувствие личности с които съм се срещал.Не коментирам визията и гласът му.

  3. Е,поне е принципна“бетонна глава“,а и несменяем парламентарист,а ако се обърне“палачинката“,както искат президентска да е властта,а не тяхна,парламентарна,в старчески дом „Монтерей“ ще ходи,ако още го има.

  4. Каквото и да ти отговоря „анонимен“няма да го разбереш. Цървулът трандофор не става. И още нещо-марш при другарите си от 80-те процента за които спомена другарят ти проф. Христов.

  5. Таско, Таско и Праско има повече акъл от тебе с тази разлика, че не е злобарко.

  6. таско, таско, Още ли търсиш ХЪЛМОВЕ В ГАЩИТЕ СИ? ОСТАВИ! САЛ ГЛУПОСТТА ТИ ОСТАНА!

Коментарите са ограничени.