Има ли дебили из депутатите на БСП, или е фейк нюз?

Фалшивият сайт, според който сме натрупали 150 млрд. дълг.

От няколко дни пазя една снимчица на един фейк-сайт с дебилна новина и все се чудя кога ще и дойде времето. Според нея сме затънали в дългове със 150 млрд. евро /не лева/ и аха да ни изхвърлят от ЕС.

Не щеш ли, дойде дебилният фейк, че Десислава Атанасова имала апартамент в „Царско село“ и била сътрудник на ДС. Същото горе долу се отнася и за други депутати от ГЕРБ като Делян Добрев и Красимир Велчев.

Десислава Атанасова е родена през 1978 година, а Делян Добрев е бил на 12 през 1990-а…

Гении са тия от ДС, и децата започнаха да вербуват, но нейсе.

Следващата дебилщина обаче дойде от депутата от БСП Филип Попов, който иска от КПКОНПИ да се проверят…фалшивите новини на фалшивите сайтове.

Абе, пичове, вие друга смислена работа нямате ли си? Разбирам, че „Визия за България“ е безсмислена, но не си търсете теми из саътовете по теория на конспирацията. Нивото на парламентарното сиво вещество отляво вече рязко пада. Или аз трябва да ви припомням, че разни анонимни сайтчета с разни имена като брадви, секири, триони и т.н. са творение на хора, симпатизиращи на вашите среди?

Предполагам, че още помните оня предизборен клип с брадвата!

И не си пожелавайте 150 милиарда евро дълг, че както се точите да управлявате не се знае как ще го връщате.

Не знам Ф.П. който се изявява като острие на дебилната идея за проверката дали самият е дебил, но ако е прав червеният депутат проф. Иво Христов, че 80% от българите са дебили, по теория на вероятностите има голям шанс да е сред тях. А това определено не е фейк нюз.

Но може пък само така да изглежда и така да звучи. Както е известно в БСП някои неща се предават по полов път.

Gendo