Кошлуков: Все пак Иванчева е в ареста, не в Маями

Публикацията е от Фейсбук страницата на програмния директор на БНТ Емил Кошлуков 

Това било снимка от килията на Иванчева, според някои възмутителна. Сега, не казвам че съм експерт, ама аз лично съм бил в далеч по-лоши, тази е направо хотелска тоалетна. Все пак Иванчева е в ареста за огромен подкуп, не е в Маями на почивка. От друга страна, ако не бяха я хванали, щеше да е в Маями, може затова пък да се сърдят нейните приятели. Провали им се коледната ваканция.
Ми така де, 70 000 евра са кажи-речи сто хиляди долара, ех бре курортее! 🙂 🙂

6 Comments

  1. Като видях снимката и се сетих,за една позната от университета Дияна от Константиново,все говори за някаъв уж български циганин Мишо,че живеел в мизерия и много пиел,колега и бил и пътували заедно,срам я било,но нищо не можела да направи.

  2. Правилно! Каквото за всички затворници, това и за нея! Последната ми грижа е комфорта на Иванчева, ще знаете!

  3. Аз ли да й изчистя кенефа на гадната мърла?

  4. Тази я изтекоха за нищо. Само защото пречеше на фирмите на ГЕРБ да вършат безобразия.Много от депутатите и министрите крадат в пъти повече отколкото тя беше набедена , но за тях нищо те са от ПАРТИЯТА.

    • Ма разбира се 😀 Шефа на ДАБЧ и на него са му подхвърлили 500 000 лева във касата. Той нищо не знае. Има свиделите. Има човек осигурил парите. Има протоколи. Има камери. Ама българина винаги знае най-добре.
      П.С Ако Иванчева беше от ГЕРБ досега да ревете РАЗПНИ Я на площада.

Коментарите са ограничени.