Ново на книжния пазар: „Китайска астрология. Вечен хороскоп за всички зодии и години“

Не пропускайте шанса да повлияете на съдбата си по нов оригинален и нестандартен начин с най-добрия наръчник по източна астрология – „Китайска астрология. Вечен хороскоп за всички зодии и години“ с логото на издателство „Милениум“.

Началото на източната астрология е дадено още преди четири хилядолетия и тя е развита до съвършенство в наши дни. Всички, които искат да вникнат в тайните на китайската астрология и да я приложат успешно в живота си, имат шанса да го направят благодарение на премиерната книга на издателство „Милениум“ – „Китайска астрология. Вечен хороскоп за всички зодии и години“, съставена от известната астроложка Вайълет Дей.

В подробния и полезен наръчник читателите ще открият детайлно описание на всяка една от 12-те зодии, представени символично от същия брой животински знаци – Плъх, Вол, Тигър, Заек, Дракон, Змия, Кон, Коза, Маймуна, Петел, Куче, Прасе. Митологичните създания олицетворяват космическите влияния, проявяващи се в годината на раждане на хората и влияят върху целия им бъдещ живот и основните черти на личността им. Всеки от знаците се променя или придобива определени качества чрез петте основни елемента в китайската доктрина – дърво, огън, земя, метал, вода. Цикълът на повторяемост на всеки животински зодиак е през период от 12 години, но специфичната комбинация от зодиакален знак и елемент се появява веднъж на 60 години. Универсалното ръководство представя на читателя подробна характеристика на китайския му покровител, неговите положителни и отрицателни черти и влиянието на елемента върху личностното му развитие.

От полезното ръководство по китайска астрология ще научите:

  • Кое животно управлява съдбата ви;
  • Как то се отразява на характера ви;
  • Как се справяте в различни сфери от живота, благодарение на патрона си;
  • Кои професии са подходящи за вас;
  • С кои знаци от Китайския зодиак имате най-добра съвместимост;
  • Кои са вашите сродни души и кармични противници;
  • Какво да очаквате от различните години в цикъла на Китайския календар;
  • Кои известни личности са родени под вашия знак;

В книгата ще откриете и вдъхновяващи цитати от велики личности, които описват вашия знак най-точно и ще ви помогнат да се справите в трудни житейски ситуации.

Китайска астрология. Вечен хороскоп за всички зодии и години
Съставител: Вайълет Дей
Категория: Астрология, езотерика
Оформление: Марта Радойнова
Формат: 32/84×16
Меки корици
Страници: 304
Година: 2019
ISBN 978-954-515-470-6
Цена: 10 лв.
Публикацията е част от кампанията на Вевести.бг „Нещо за четене срещу неграмотността“.

1 Коментар

  1. Според мен зодиите са две, умен и неумен. Винаги с започване на деня си се консултирам със зодиака и страшно много ми допада. Удивявам се как древните са успели да го подредят и намират за всяка зодия описание. И все пак всичко е много сложно. Не може всичките родени на една и съща дата да са еднакви а камо ли през годината. Може би трябва да се комбинира и със зодиите на родителите. Напоследък деля хората на умни и „знаещи“ дипломирани олигофрени които са много повече. За водолеите трябва и да има специална таблица кога започва и завършва китайската година. Често те се намират в две зодии

Коментарите са ограничени.