Магърдич Халваджиян: Няма втори лифт! Няма бизнес!

Снимка от Фейсбук-профила на Магърдич Халваджиян

ТВ продуцентът Магърдич Халваджиян коментира в личния си профил във Фейсбук решеинието на съда за Пирин

Няма втори лифт! Няма бизнес! Онези псуващите по опашките в момента няма и да се върнат повече!

В исторически план сме доказали липсата си на далновидност! Дори бяхме на страната на губещите във Втората световна война! Знаем добре какво ни костваше това! Вече 2 седмици централна новина по телевизиите е Ф-16 ! Вече и пеленачетата знаят какво е ГРИПЕН! Ебаси Безумието! Сигурно купуването на самолет е двуседмична новина само в България и Сомалия! УНИКАЛНА ДЪРЖАВА!!!

9 Comments

 1. Докато българското общество продължава да търпи „зелените“, България ще бъде най-бедната държава в ЕС!

 2. Точно така , Магърдич: Ще остане САМО природа в България -хора няма да останат. Защо службите работят за зелените???Защо Гл Прокурор се самосезира САМО за изпълнено от ГЕРБ , а за милиони за “ чавки“ си мълчи?Защо ли???

 3. Истината е, че „зеленото чудовище“в лицето на 4-5 човека много здраво облъчват доста честни и невинни млади хора, подскокорост.ват ги да протестират и пречат за развитието и напредъка на българската икономика и СЕЛСКО СТОПАНСТВО, не само на ски туризма. Всички знаем кои са тези 4-5 човека и е крайно време службите да се заемат с тях и да проверят с какви пари, с какъв произход се издържат и спретват мероприятийцата си. Много може да се говори по темата и ЗАЩО пречат на селското стопанство, а и туризма в планините.

 4. КАКТО ВИНАГИ МАГИ Е ТОЧЕН И АБСОЛЮТНО
  ПРАВ! АКО ПРОДЪЛЖАВАМЕ ОЩЕ ДВЕ СЕДМИЦИ
  ТОВА ДА Е ГЛАВНА НОВИНА ЗА БЪЛГАРИЯ
  ТО ВИЖ, ЧЕ САЩ СА СЕ ОТКАЗАЛИ ДА НИ
  ПРОДАВАТ /ВСЕ ПАК СТАВА ДУМА ЗА 8 САМ.
  НЕ ЗА 30 ИЛИ 40 БР./ ИЛИ.ЩЕ ВДИГНАТ
  ЦЕНАТА ТАКА, ЧЕ НИЕ ДА СЕ ОТКАЖЕМ

  • … по обед Радио Хоризонт даде гласност на съобщението, че никой никога не е искал втори лифт. С изключение на покойният алпинист Боян Петров, искане заметено под чергата от концесионера. Всъщност исканията на концесионера са за ново усвояване на планински терени, вкл. гори. Това не е разрешил съдът. Така че „Маги“ нито е точен, нито е абсолютно прав, за „както винаги“ и дума не може да става.

   • Интересна гледан точка. На много ограничен и облъчен човек. За да твърдиш уверено „нещоси“, което си чул от „някойси“, без дори да имаш представа за какво иде рея е очевидна демонстрация на глупост и нефелие.
    За твоя лична информация – покойният Боян Петров далеч НЕ Е единственият искал втори лифт. Аз, например, също искам. И всички които дори само веднъж са висяли повече от 20мин. на опашка го искат (само за Банско – това са минимум по 2000 човека ежедневно, губещи по минимум 90 минути за ЕДНОКРАТНО ползване на лифта).
    Толкоз за опорната ти запетайка!

    • Въпросът е дали концесионерът е искал втори лифт.

   • В отговор на тъпанара, който плаче за гората, която ще се изсече за построяването на лифта:
    Даваш ли си сметка, че става дума за няколко стотин дървета, а ползите от лифта са неизмеримо повече?
    Това племе заслужава съдбата си!

   • В отговор на тъпанара, който плаче за гората, която ще се изсече за построяването на лифта:
    Даваш ли си сметка, че става дума за няколко стотин дървета, а ползите от лифта са неизмеримо повече?
    Това племе заслужава съдбата си!

Коментарите са ограничени.