Магърдич Халваджиян: Няма втори лифт! Няма бизнес!

Снимка от Фейсбук-профила на Магърдич Халваджиян

ТВ продуцентът Магърдич Халваджиян коментира в личния си профил във Фейсбук решеинието на съда за Пирин

Няма втори лифт! Няма бизнес! Онези псуващите по опашките в момента няма и да се върнат повече!

В исторически план сме доказали липсата си на далновидност! Дори бяхме на страната на губещите във Втората световна война! Знаем добре какво ни костваше това! Вече 2 седмици централна новина по телевизиите е Ф-16 ! Вече и пеленачетата знаят какво е ГРИПЕН! Ебаси Безумието! Сигурно купуването на самолет е двуседмична новина само в България и Сомалия! УНИКАЛНА ДЪРЖАВА!!!

9 Comments

 1. Докато българското общество продължава да търпи „зелените“, България ще бъде най-бедната държава в ЕС!

 2. Точно така , Магърдич: Ще остане САМО природа в България -хора няма да останат. Защо службите работят за зелените???Защо Гл Прокурор се самосезира САМО за изпълнено от ГЕРБ , а за милиони за “ чавки“ си мълчи?Защо ли???

 3. Истината е, че „зеленото чудовище“в лицето на 4-5 човека много здраво облъчват доста честни и невинни млади хора, подскокорост.ват ги да протестират и пречат за развитието и напредъка на българската икономика и СЕЛСКО СТОПАНСТВО, не само на ски туризма. Всички знаем кои са тези 4-5 човека и е крайно време службите да се заемат с тях и да проверят с какви пари, с какъв произход се издържат и спретват мероприятийцата си. Много може да се говори по темата и ЗАЩО пречат на селското стопанство, а и туризма в планините.

 4. КАКТО ВИНАГИ МАГИ Е ТОЧЕН И АБСОЛЮТНО
  ПРАВ! АКО ПРОДЪЛЖАВАМЕ ОЩЕ ДВЕ СЕДМИЦИ
  ТОВА ДА Е ГЛАВНА НОВИНА ЗА БЪЛГАРИЯ
  ТО ВИЖ, ЧЕ САЩ СА СЕ ОТКАЗАЛИ ДА НИ
  ПРОДАВАТ /ВСЕ ПАК СТАВА ДУМА ЗА 8 САМ.
  НЕ ЗА 30 ИЛИ 40 БР./ ИЛИ.ЩЕ ВДИГНАТ
  ЦЕНАТА ТАКА, ЧЕ НИЕ ДА СЕ ОТКАЖЕМ

  • … по обед Радио Хоризонт даде гласност на съобщението, че никой никога не е искал втори лифт. С изключение на покойният алпинист Боян Петров, искане заметено под чергата от концесионера. Всъщност исканията на концесионера са за ново усвояване на планински терени, вкл. гори. Това не е разрешил съдът. Така че „Маги“ нито е точен, нито е абсолютно прав, за „както винаги“ и дума не може да става.

   • Интересна гледан точка. На много ограничен и облъчен човек. За да твърдиш уверено „нещоси“, което си чул от „някойси“, без дори да имаш представа за какво иде рея е очевидна демонстрация на глупост и нефелие.
    За твоя лична информация – покойният Боян Петров далеч НЕ Е единственият искал втори лифт. Аз, например, също искам. И всички които дори само веднъж са висяли повече от 20мин. на опашка го искат (само за Банско – това са минимум по 2000 човека ежедневно, губещи по минимум 90 минути за ЕДНОКРАТНО ползване на лифта).
    Толкоз за опорната ти запетайка!

   • В отговор на тъпанара, който плаче за гората, която ще се изсече за построяването на лифта:
    Даваш ли си сметка, че става дума за няколко стотин дървета, а ползите от лифта са неизмеримо повече?
    Това племе заслужава съдбата си!

   • В отговор на тъпанара, който плаче за гората, която ще се изсече за построяването на лифта:
    Даваш ли си сметка, че става дума за няколко стотин дървета, а ползите от лифта са неизмеримо повече?
    Това племе заслужава съдбата си!

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.