Веселин Марешки: Нека да питаме хората за изтребителите

Веселин Марешки Снимка: БНТ

Все още не се събират подписи за референдум за изтребителите, но най-вероятно ще започнем да събираме и се надявам, че здравият разум ще надделее. Това каза в студиото на „Още от деня“ лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки. 

Както Законът за горивата беше отложен с 6 месеца, така и този разход или в преговорите да се стигне до там с богатата, мощната държава, нашия съюзник – САЩ, за които 8 самолета са нищо, да ни направят един жест и да ни подарят, ако искат да имат силен съюзник, предложи той.

Или този разход да го отложат, след като в крайна сметка направим така българският народ живее достатъчно добре, за да иска да си имаме и F-16. Питаха ги англичаните за Брекзит, всички ги питат за нещо, швейцарците управляват с референдуми, ние мислим, че българите са дебилни и не трябва да ги питаме – това е големият проблем. Нека да питаме хората, да се изкажат, предложи Марешки.

2 Comments

  1. Тоя пък малко крадна сиримащията и накрая свали малко цените и се наср.Другарюо магарешки подмами простолюдието веднаж ма втори път няма да има.Защото те не видяха че слон тие пърд.л в лицето със барут.Тиси прокълнат от господа далеч няма да стигнеш.Скоро ще бъдеш с раирани дрехи.Чист престъпник си.

  2. Това е най-тъпото изказване на този олигофрен, откакто е в Парламента !!

Коментарите са ограничени.