Не сте прави, Галъп, за данните за Йончева

Извинявай, Първан Симеонов, обаче ако в експресното изследване на Галъп инт. след въпроса „Какво мислите по обвиненията срещу Елена Йончева“ пускате отговор

а/ Това е репресия срещу смел депутат и журналист, редно е отговорът б/ да бъде „Това е обвинение срещу корумпиран депутат и журналист“, а не странното „Това обвинение срещу корумпирана жена.“

И не ми казвай, че не съм прав, 40 години редактирам текстове и въпроси за интервюта…

С уважение: Евгени Петров – Gendo

6 Comments

  1. Галъп?! Червен Кольо и Райчев. Първан Симеонов е младият хибридчик, маскиран като „прозападен“, когото пускат на амбразурата срещу ГЕРБ и Запада. Гади ми се от тях! Те НЕ са социологическа агенция, а пропагандна и данните им НЕ са верни! Нап. за изтребителите. Имаше предаване Референдум и социология на Алфа Рисърч. Оказа се, че повечето от запитаните ОДОБРЯВАТ сделката ф16. С малко, но ПОВЕЧЕТО. Е, зимилсеният галпъл излезе с фалшиво „проучване“ тези дно.

  2. Първо, тези шлякатарници не са „Галъп“, а „Калъп“! други не биха могли да бъдат! И второ, много се радвам, че ги има! Що пара източиха на Бье-Си-Пье-то, не е истина, станаха мулти милионери, изпонаправиха голф игрища и хотели, а Бье-Си-Пье-то пак си е в киреча! Ама прав е народът, когато казва: „Не е луд този, който изяжда зелника, а този, който му го дава“! Така че нека дават от „Позасрано“, нека им пълнят пеликанските гуши на „калъпите“, те ще почнат и за частен самолет да се оглеждат вече да си купят! Ашколсун, както казват някои коалиционни партньори!

  3. Червен Кънчо, тебе гледа- мене виждащият Райчев и този, ново-изпеченият търчи-лъжи Симеонов:“ДАЛИ ПОНЕ СИ ВЯРВАТ-ТЕ САМИТЕ-НА ЛЪЖИТЕ, КОИТО РЪСЯТ? НИКОЙ НЕ ИМ ВЯРВА, ЗАЩОТО НИКОГА не познават!!!

    • Когато Кънчо и Стойчо кажат “добро утро”ВЕДНАГА погледнете слънцето!!!!Първо изработиха Луканов и така вече 30 години.Преди 10 обслужваха ЦК на БКП.За производното Първан Симеонов не си заслужава да се пише.

      • Така е но от години се изявяват качени от продажбите телевизии. Колкото повече лъжат толкова повече ги канят.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.