Социнтернационалът срещу Мадуро, Корнелия – не!

Десислава Атанасова. Снимка: Вевести.бг

Интернет страницата на Социалистическия интернационал, чиито Вицепрезидент е Корнелия Нинова е пълна с позиции против режима на Мадуро.

Това пише в профила си във Фейсбук депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова и пуска линк към организацията.

http://www.socialistinternational.org/viewArticle.cfm…

Дсислава Атанасова дава и най-показателните примери в превод“

„Съветът на Социалистическия интернационал (СИ) одобри комюнике във вторник, в което признава заместник Хуан Гуайдо и венецуелското народно събрание като единствена легитимна власт да ръководи процеса на демократичен преход във Венецуела.“

Организацията също така изрази своята „огромна загриженост за репресии“, извършена от „незаконния режим на Николас Мадуро“ и „изисква пълно възстановяване на конституционния ред“.

Премиера на Испания Педро Санчес Николас казва „Който реагира с куршуми и със затвори на желанието за свобода не е социалист, той е тиранин“, и предупреди Мадуро в края на заседанието на Международния съвет на социалистите.“

Та, социалист ли е Корнелия Нинова или не „знае“ за решенията на Социалистическия интернационал, чиито вицепрезидент е, пита Десислава Атанасова?

4 Comments

  1. Социалистическият интернационал има 32-ма заместник-председатели! Значи има още 31 като Нинова. Седалището му е в Лондон, съвсем близо до Бъкингамския дворец, но иначе се бори с бедността и неравенствата, предимно в Латинска Америка!

  2. Цитат на деня /по рубриката на Вевести/:
    Съпартиецът на Нинова, Янаки Стоилов, изрече невероятната мисъл по БНТ, че БСП и нейните бъдещи евродепутати ще се борят против решенията на „КАПИТАЛИСТИЧЕСКАТА западна социалистическа партия“!!!

  3. Корни приватизира Техноимпекс и стана вицепрезидент на Социалистическия интернационал.

  4. Корнелия Нинова поведе БСП по пътя на популизма,да се действа ,както се харесва в момента на суверена,само да спечели властта.
    Какъв социнтер,какъв Европейски съюз,какъв Сергей Станишев,какви „пет лева“,тези не са от нашите.

Коментарите са ограничени.