Цветанов в Търговище: Въпреки фалшивите новини държавата е стабилна, а резултатите са видими

Снимки: Пресцентър на ГЕРБ

Зам.-председателят на ГЕРБ откри обновена спортна зала в града

Въпреки непрекъснатото генериране на фалшиви новини от нашите политически опоненти, държавата днес е стабилна, икономиката се развива, а резултатите от работата на ГЕРБ са видими във всяко едно населено място.

Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с представители на общинските структури на ГЕРБ в област Търговище, съобщиха от пресцентъра на партията.

Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта колко важно е структурите да бъдат мобилизирани и непрекъснато да запознават гражданите с реалните резултати от работата на законодателната, местната и изпълнителната власт. „Кога сме сред хората ние получаваме така важната обратна връзка за нашата работа. По този начин ние ще можем и да чуем техните проблеми и да търсим начини за тяхното решение“, подчерта Цветанов пред ГЕРБ-Търговище.

По време на работната среща в Търговище бяха обсъдени още номинационните събрания за издигане на кандидати за евродепутати, както и тези за кметове и общински съветници, които ще започнат след края на европейските избори. Председателят на ПГ на ГЕРБ отбеляза, че веднага след приключването на евровота ще бъде направен обширен анализ на резултатите и изборът за кандидатите на ГЕРБ за местните избори ще бъде направен на базата на тяхната активност от европейския вот.

Представителите на ГЕРБ от петте общини – Търговище, Омуртаг, Попово, Антоново и Опака обсъдиха с Цветан Цветанов и важни организационни въпроси.

По-рано днес председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов откри обновена спортна зала в Търговище.

Заедно с кмета на града д-р Дарин Димитров, народния представител от ГЕРБ д-р Венка Стоянова, областния управител Митко Стайков, зам.-кметове, общински съветници, спортни деятели и треньори, Цветанов разгледа целия модернизиран спортен комплекс. Той бе обновен с целеви средства от държавата в размер на 850 хил. лв., отпуснати по искане на кмета на общината д-р Дарин Димитров. В залата е подобрена енергийната ефективност, подменена е дограмата, както и е изградена нова инсталация. В комплекса тренират деца и младежи в няколко спортни направления – художествена гимнастика, стрелба и борба.

Сградата е строена в периода 1968-1975 г., като оттогава не е правен основен ремонт.

1 Коментар

  1. ГЕРБ РАБОТИ А ДРУГИТЕ БСП НАЧАЛО С ЖЕНА ,КОЯТО Е КРАЛА ИСКА ДА НАПРАВИ С ДАЛАВЕРА И ДА СВАЛИ ПРАВИТЕЛСТВО ГЕРБ .НЯМА ДА СТАНЕ ,В ЕВРОПА Е ПОЗНАТА КАТО КРАДЕЦ НА ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ И ХОРАТА ПО ВРЕМЕ НА ТЯХНОТО УПРАВЛЕНИЕ С ОРИГИНАЛ ДОКУМЕНТИ Е ДОКАЗАНО .ДЕМОКРАЦИЯТА ИМА СЪД И ЗАКОНИ .

Коментарите са ограничени.