БСП реши: Напуска парламента

БСП Централа, Позитано 20

БСП напуска парламента. Това реши Националният съвет на партията, съобщи в. 24 часа.

74 от членовете на пленума подкрепиха предложението на лидерката Корнелия Нинова. 33 гласуваха „против“, а трима се въздържаха.

Решението бе взето след тежък дебат. БСП поставя на управляващите няколко условия, за да се върнат депутатите й в пленарната зала: избор на нова ЦИК, отмяна на гласуванията, връщане на преференцията и нов дебат за машинното гласуване, всеки да може да си търси правата с касационна жалба.

БСП ще излезе и с обръщение към хората за общ фронт срещу управляващите.

13 Comments

  • Na тези въпроси искаме отговор,но те не могат да отговорят трябва нова лъжа,но истината е факт.Нещо Ленчето я няма,не се вижда на хоризонта? N

 1. Точно така,право куме в очите!Та тя не се търпи,потрес,банална,отекчителна и отвратителна с нейните лъжи и държание!Хайде да застане и отговори на всички тези въпроси!Ама тя е нахална,безочлива и не и пука за нищо!Тя няма срам и морал,че е крала и е лъжкиня!Хората я плюят,храчат върху нея,тя мисли,че дъжд вали!

 2. Нинова се тръшка и въргаля по земята като проклето детенце, на което не му се отваря парашута за всеки каприз!!!
  А, шамари, деее!!!

 3. ДР. НИНОВА, НА 50% НЕ ГЛАСУВАЛИ ЗА ВАС ИМ ОМРЪЗНАХА ПОСТАВЯНЕТО НА НЕПРЕКЪСНАТИТЕ ВИ УСЛОВИЯ. НАГЛО Е ДА СИ ИЗМИВАТЕ РЪЦЕТЕ С ДУМИТЕ „НАРОДЪТ“ И „ХОРАТА“. МОЛЯ, КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ОТГОВОРИТЕ НА ВЪПРОСИТЕ: 1. КАК ФАЛИРАХА Б-Я? ФАЛИТЪТ НА БАНКИТЕ И УЧАСТИЕТО НА РУМЕН ГЕЧЕВ? 2. БЯХТЕ ЛИ В СДС В ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ИВАН КОСТОВ И ЗАЩО ЛЪЖЕТЕ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО? 3. ИСТИНАТА ЗА УЧАСТИЕТО ВИ САМО НА 28 Г. В ПРИВАТИЗАЦИЯТА НА ТЕХНОИМПЕКС? 4. КАКВО СЕ СЛУЧИ С ТЕХНО ИМПОРТ ЕКСПОРТ? 5. ИСТИНАТА ЗА БУЛГАРТАБАК? 6. ВЯРНО ЛИ Е, ЧЕ КАТО ЗАМ.МИНИСТЪР С.СТАНИШЕВ ВИ ИЗГОНИ ЗА КОРУПЦИЯ? 7. НАЗОВЕТЕ ВСИЧКИ ОТ ДС ВЪВ ВАШАТА ПАРТИЯ? 8. КАК ОТ БЕДНИ СТАНАХТЕ МИЛИОНЕРИ И ИМАТЕ НАГЛОСТТА ДА ГОВОРИТЕ ЗА МОРАЛ? 9. ВИЕ СЪЗДАДОХТЕ КОРУПЦИЯТА И ДНЕС ПОПУЛИЗМЪТ, ЛЪЖИТЕ, АЛЧНОСТТА ВИ ЗА НОВО РАЗГРАБВАНЕ БИХА ЗАБЛУДИЛИ САМО ВАШИТЕ ДЕБИЛИ? 10. КОГА ЩЕ ПОНЕСЕ НЯКОЙ ОТ ПАРТИЯТА ЗА ОБИДИТЕ, КАТО Р.ГЕЧЕВ, ИВО ХРИСТОВ, НЕДОНОСЕНИЯ КРУМ ЗАРКОВ? КОЙТО УМЕЛО СЕ ПРАВИ НА ЮРИСТ ОТ НС, НО САМО С ДИПЛОМА, БЕЗ ПРАКТИКА НЕ СЕ СТАВА ЮРИСТ. ФАКТ Е, ЧЕ С МАЙКА МУ СТЕ ПРИЯТЕЛКИ. ЕДНО СУКАЛЧЕ, КОЕТО ИЗБРА ЛЕСНИЯТ ПЪТ НА ЗАБОГАТЯВАНЕ. НЯМА КАК ДА ИМАТЕ ПРЕТЕНЦИИ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ СОЦИАЛИСТИ И ДА ИЗПОВЯДВАТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ИДЕИ И С ОБРЪЩЕНИЕ „ДРУГАРИ“ 11. МОЛЯ, КАЖЕТЕ ЗАЩО ИЗЛЪГАХТЕ ЗА СРЕЩАТА СИ С РЕШЕТНИКОВ, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ЛИЧНО СТЕ ГО ПОСЕТИЛА В ХОТЕЛА? 12. КАК ЕВРОПЕЙСКИТЕ СОЦИАЛИСТИ СЕ ОКАЗАХА ФИНАНСИРАНИ ОТ ОЛИГАРСИ, КОИТО ВИЕ СЪЗДАДОХТЕ? 13. ПО СЪЩИЯТ НАЧИН ВИЕ СЪЗДАДОХТЕ И УПОТРЕБИХТЕ МУТРИТЕ И КОРУПЦИЯТА И ДНЕС НАЙ-НАГЛО ЗАЕМАТЕ ПОЗИЦИЯ НА ОБВИНИТЕЛИ. МОЛЯ, ПОСОЧЕТЕ ЕДИН ОТ ПАРТИЯТА ВИ, КОЙТО ДА Е ПОНЕСЪЛ ОТГОВОРНОСТ? 14. ИМА ДЕЛО ЗА ВЪЗРОДИТЕЛНИЯТ ПРОЦЕС, ВИЕ ЩЕ ПОЕМЕТЕ ЛИ ОТГОВОРНОСТТА ИЛИ ОТНОВО ЩЕ Е НА ГЪРБА НА НАРОДА? 15. КАК ЕДНОВРЕМЕННО СТЕ ПАРТИЯ СТОЛЕТНИЦА И ЕВРОПЕЙСКИ СОЦИАЛИСТИ? НЯМА ЛОГИКА. ВИЕ ДОРИ НЕ СТЕ СОЦИАЛИСТИ. ВИЕ СЕ СТРЕМИТЕ ЗА ВЛАСТ И НОВО РАЗГРАБВАНЕ. ВАШИТЕ РЕЧИ СА ПРОЗРАЧНИ. ДОРИ ВИЕ НЕ ВЯРВАТЕ В ТОВА, С КОЕТО НИ ЗАБЛУЖДАВАТЕ. ЗАЩО ИЗПРАЩАТЕ ДЕЦАТА СИ Е САЩ, А НЕ В РУСИЯ? ДСТОЙНСТВОТО И УВАЖЕНИЕТО СЕ ПЕЧЕЛЯТ. ТЕЗИ КАЧЕСТВА, КОИТО КОМУНИСТИТЕ,ЗАЕДНО С ВАС И РАДЕВ НИКОГА НЯМА ДА ПРИТЕЖАВАТЕ. ЕТО ЗАЩО БОЙКО БОРИСОВ Е УВАЖАВАН В ЦЯЛ СВЯТ. В ЕП НЯМА КАК ДА ГИ ЗАБЛУДИТЕ С РАДЕВ. ИЗОЛАЦИЯТА Е ЯСЕН ПРИМЕР…

  • Бравоооо!Прекрасно,самата истина!
   Нека всички „дебили“,които гласуват за нея да се осъзнаят и най-накрая да разберат за кого да гласуват!

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.