Цветанов в Габрово: Евроофисите на ГЕРБ – равен старт за всички хора

Цветанов Габрово по-темпо
Снимки: Пресцентър на ГЕРБ

 

Председателят на Парламентарната група на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов присъства на откриването на Европейски информационен офис на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков в Габрово.

Специално за откриването пристигна и вицепремиерът Томислав Дончев, който в качеството си на евродепутат разкри информационния офис в Габрово, чиято дейност сега ще продължи Новаков.

Това съобщиха от пресцентъра на партията.

Цветан Цветанов благодари на най-младия евродепутат от ГЕРБ, че открива офиса си точно в Габрово и продължава работата на Томислав Дончев. „Защото Томислав Дончев се натовари с много отговорности в управлението на страната. Знаете колко е важно да наваксаме изоставането, което ни бе завещано от Пламен Орешарски и тройната коалиция в лицето на БСП, ДПС и АТАКА“, посочи Цветанов.

Цветанов Габрово

Зам.-председателят на ГЕРБ бе категоричен, че връзката между изпълнителната, законодателната власт и евродепутатите от ГЕРБ със сигурност ще даде възможност да бъдат усвоени повече европейски средства за България и да се развият регионите според европейските стандарти. Той посочи още, че евродепутатите на ГЕРБ са единствените, които разкриват европейски офиси в цялата страна, за да може да се даде равен старт на хората от всички региони.

Андрей Новаков даде заявка, че в Габрово активно ще работи по проблемите и възможностите за младежка заетост, по които миналата седмица беше избран за докладчик в сянка в Европейския парламент.

Цветавов Дончев

Томислав Дончев беше категоричен, че в момента Европейският парламент е много силна институция, която може да променя политики на Европейската комисия и на правителствата на държавите-членки. „Затова за габровци е изключително важно да имат адекватен представител там. В лицето на Андрей Новаков Габрово има достоен представител, не го щадете, зареждайте го с идеи“, призова габровци Дончев.

Гости на събитието бяха народните представители от ГЕРБ Цветомир Михов и Добромир Проданов, председателят на МГЕРБ Георг Георгиев, областният управител Николай Сираков, кметове, председатели на общински съвети, общински съветници.

Офисът на евродепутатът Андрей Новаков се намира в сградата, където се помещава местният офис на ГЕРБ и ще е отворен всеки работен ден от 9.00 до 18.00 часа.