Бойко Борисов събира спецслужбите, търсят българска връзка на терориста от Нова Зеландия

Снимка: Пресслужба на МС

В 18 ч. при премиера Бойко Борисов се събират всички спецслужби. Съвещанието ще търси връзката на стрелеца от Нова Зеландия с България, съобщи в. „24 часа“.

По-рано днес стана ясно че Брентън Тарант, който изби 49 души в две джамии в Крайстчърч, е носил пълнители за автомати с надписи на български език.

Те са за битки в Руско-Турската, както и Балканската война, при които сме побеждавали турците. Изписани са били и имената на българските владетели Фружин и Константин-Асен.

Очаквайте подробности!

2 Comments

  1. България трябва да изхвърли руската отрова! Имаме президент който работи за Русия с цялата си свита в президенствоти от бивши руски чингета на ДС!Имаме едно БСП което трябва да бъде забранено с закон! Имаме един Станишев, Парванов, Овчаровци, Гечевци, сасипници на България при това твърде богати грабители! Това са децата на тези които извършиха най- големия в историята на човечеството атентат в България взривявайки църквата Св Неделя! Нека Европа и НАТО помогнат на България и ни оттърват от чумата Русия, която не спира да влияее чрез българските предатели БСП и Президент!

  2. Едно време подпалихме Райхстага с3га трета световна ломтъкмиме?

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.