Москов: Аз отстоявам дясно консервативни позиции, а Радан Кънев е член на либерална формация, която защитава зелен екстремизъм

Съжалявам за всяко политическо решение, което се изоставя с аргументи „Не може“. Аз съм лекар и работата ми е да лекувам. Работата на политиците е да решават проблеми, а не да обясняват защо не могат.

Това заяви Петър Москов пред bTV относно новата си партия „КОД“.

„Ние създаваме партия като алтернатива на провала на целия либерален модел на демокрация. Това не е алтернатива на България за нас. Алтернативата трябва да се бори с консервативния модел“, смята той.

„Между „КОД“ и началото на ДСБ има много прилики, но и много разлики с политическия модел. Целият преход мина под влиянието на мисления на комунистическия партиен мотив. Превърнаха прехода в криминален“, каза още Москов.

„Политическите противници на „КОД“ са Българската социалистическа партия и Движението за права и свободи. Останалите политически партии нямат такова голямо значение. „КОД“ е консервативна дясна партия. Целта на създаването й е дясно консервативно управление“, допълни той.

Аз отстоявам дясно консервативни позиции, а Радан Кънев е член на либерална формация, която защитава зелен екстремизъм, описа той разликата между себе си и водача на листата на „Демократична България“.

1 Коментар

  1. Имам питане : Ако по“ някаква си слука“ се наложи да отида при консерватора Москов за медицинска помощ ТРЯБВА ЛИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СЪМ КОНСЕРВАТОР С ДЕСЕН УКЛОН или мога например да бъда защитник на ЕМПИРИОКРИТИЦИЗМА ????

Коментарите са ограничени.