Цветанов: На 14 април ще представим платформата ни за предстоящите евроизбори

Снимка: Пресцентър на ГЕРБ

На 14 април ще представим платформата ни за предстоящите евроизбори. Това каза зам.-председателят на ГЕРБ и председател на изборния щаб на партията Цветан Цветанов при представяне на кандидатите на ГЕРБ и СДС за членове на Европейския парламент, предаде  Агенция „Фокус“.

Той обяви, че младежите на партията са се постарали да успеят да регистрират ГЕРБ и СДС първи в Централната избирателна комисия за участие в предстоящите избори.

„На 7 април ще представим националният слоган с агитационните материали и всичко, което сме направили във връзка с предстоящата кампания и менажирането й“, допълни Цветанов. „На 14 април ще направим събитие, на което евродепутатите от листата на ГЕРБ и СДС ще представим платформата ни за предстоящите избори за Европейски парламент, за да може самите кандидати да представят своите секторни политики и това, което ще защитават като национални политики“, съобщи Цветанов.

„На 20 април ще направим отчет от гражданския диалог „Европа в нашия дом“, какви са резултатите и посланията от дискусиите и с това вече сме в началото на реалното стартиране на предизборната кампания, която започва от 26 април“, каза още той, като допълни, че се предвиждат и срещи на кандидатите на двете партии с хората в различните райони на страната, на които да ги запознаят с европейските приоритети, които ще отстояват.