Валери Симеонов, вземи под наем имота на Ангелкова в Драгалевци

Имотът на Николина Ангелкова с перфектното обзавеждане.

Няма ли да ме пипате за Драгалевци, на свой ред пита Валери Симеонов репортерите, продължавайки задочния диалог с министър Николина Ангелкова.

-Еми някой живее там, пък не е написал в декларацията си, че живее там, а е длъжен, в чужд имот ли живее, под наем ли живее, това трябва да се декларира, в декларацията го няма. Имот с там…декар и половина някъде, с перфектно обзавеждане…обясни Валери Симеонов намеквайки отново за имот на Николина Ангелкова.

Става въпрос за покупка само на парцел урегулиран поземлен имот (дворно място от 1253 кв. м.), находящ се във в.з. Киноцентъра 1 ч. Къщата и гаражът, които са отбелязани на кадастралната карта, са били необитаеми много години и са негодни за ползване и предстои задължително събаряне, което е допълнителен разход, отговори Ангелкова.

Изразявайки най-добрите си чувства към Валери Сименов и с грижа за неговия душевен и физически комфорт, от Вевести препоръчваме на бившия вицепремиер да наеме имота на Ангелкова в Драгалевци, заедно с декара и половина място и перфектното обзавеждане.

Няма да е зле за равнището на партийния лидер, преди него така постъпи и Бареков.

Наемът, разбира се, на пазарни цени.

Вевести.бг

3 Comments

  1. Никаква разлика между Валери Симеонов и Радан Кънев,на едно място им навиват пружината.

  2. ВЕЛИКОЛЕПНО ЧУВСТВО ЗА ХУМОР! ДНЕС ВСЕ ПО-РЯДКО СЕ СРЕЩА ИСТИНАТА, ПОДНЕСЕНА БЕЗ ЗЛОБА И ОМРАЗА, НО ИСТИНСКА!

  3. Това е уникална простащина от страна на злобаря и завистника простоватия Валери Симеонов.Същата злоба и завист проявява и към Б.Борисов.Той не маже да бъде политик ,още по малко честен човек.

Коментарите са ограничени.