Имотите в „Изток“ се оказаха по 1500 евро на кв.м. Какво става с „4 пъти под пазарната цена“?

Блок на фирма "Аркест" в кв. "Изток"

Във вечерните новини по бТВ казаха, че в любимия на властта кв. „Изток“ средната пазарна цена на жилищата в момента е 1500 евро с уговорката, че непрекъснато се повишават. Тоест – преди година е била по-евтина.

Примерно Цветанов прави равностойни замени, а за допълнителните 40 кв.м. преди година плаща 100000 лева или около 1250 евра на кв.м.

Ко прайм ся, къде отидоха тези „4 пъти по-евтино от пазарната оценка“?

И кой внуши, че пазарната оценка е между 2500-3000 евра?

Кой провери останалите в прочутия блок на каква цена са пазарували?

А като допълним и признанието на една от авторките на „разследването“ на пресконференция, че никой не обвинява Цветанов в нещо незаконно работата става съвсем предизборна.

Така от „“великолепната четворка“ набедени в началото за Вежди Рашидов нищо повече не се чу, защото няма и какво, Цачева призна, че трябвало да доплаща, а една зам.-министърка, на която и името й не бяхме чувала отгърмя, въпреки че е била стар клиент на „Артекс“ , а във властови план може да влияе толкова, колкото и ако е директор на водопад, примерно.

Каква корупция, какви 5 лева? Та на въпросната зам.-министърка медиите дори името й не бяха чували и така и не го запомниха.

А въпросният скандал, който се разгоря като пожар на стрънища, тръгна именно от тези четиримата.

Ефектът от всичко бе, че сега само ако напишеш в заглавие: „И еди кой си има апартамент“, скандалът вече е почти готов, а прокуратурата и КПКОНПИ се втурват презглава да поверяват. Така става и с Ангелкова, и с Крум Зарков и дори с Валери Симеонов.

И по всичко личи, че няма изгледи да спре…

6 Comments

  1. … им изкупи апартаментити и те му се радват.

  2. Г-н Петров не е ли ясно ,че всичко това бе добре спретнат удар срещу Специализираната прокуратурата, която подхвана ефективно борбата срещу корупцията и кражбите. Лошо че атаката дойде уж от така нарекалата се градска десница. Истината е че за да избегнат правосъдието подсъдимите синия кардинал Прокопиев и червените олигарси подкупвайки алчните журналисти от националните ни медии удариха прокуратурата и дестабилизираха институциите. Така много ключови свидетели ще се откажат от показанията си заради страх и недоверие към институциите и крадците и престъпници ще отърват кожите си. Жалкото че в един отбор играха червените и тъмносините болшивики.

    • То пък една прокуратура… Едните ги хващат, другите ги пускат…

  3. В ЕДНА ПРАВОВА ДЪРЖАВА РАЗПРОСТРАНИТЕЛИТЕ НА ЛЪЖИ И КЛЕВЕТИ, В СЛУЧАЯ ОПРЕДЕЛЕНИ МЕДИИ, ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯТ ПРЕД СЪДА, А НЕ ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ПРАКТИКУВАТ СВОЯТА ПРОФЕСИЯ И ДА СЕ СЧИТАТ НЕДОСЕГАЕМИ, ЗА ДА ЯХНАТ СЛЕДВАЩАТА ПРЕСТЪПНО-КЛЮКАРСКА ВЪЛНА .

    • Крайно време е да се сложи край на разюзданото бръщолевене. Ако осъдят една медия, преди всичко БТВ другите или ще се замислят, или ще вдигнат мизата на поръчителите си? За да си платят съдебните разноски. Но какво става с онези, чието име завинаги е очернено?

      • Може да заведат дела за клевета и трябва да го направят,защото някои от т. н. 4-та власт,вече се самозабравиха в алчността си!Така ще станат ясни и поръчителите!

Коментарите са ограничени.