Таксиджии и превозвачи от Кърджали зареждат от Марешки в Стара Загора

Веселин Марешки Снимка: Пресцентър на ВОЛЯ

Бензино-зависимите професии, като таксиджии и превозвачи от Кърджалийско, редовно зареждат от най-близката бензиностанция на Веселин Марешки в Стара Загора и се молят, час по-скоро бизнесменът да обърне поглед и на юг, и да се изградят обекти и в Хасковско и Кърджалийско. Освен от цените, шофьорите са доволни и от качеството на горивата от бензиностанциите на Марешки.“

Това пише сайтът rodopite.net. Според публикацията единственият политик, който от години се опитва да промени ситуацията, за да увеличи жизнения стандарт на българите, е лидерът на ВОЛЯ. „Той вярва, че нещата от първа необходимост като горива, лекарства и здравеопазване трябва да са достъпни за всички граждани на страната и трябва да са сравнително по-евтини. Вярва, че правителството не трябва да налага швейцарски цени на стоките при африкански заплати за хората“, се казва още в материала.

„Благодаря на хората от Кърджали за подкрепата. Всеки ден получавам от там лични съобщения с питания и за политиките на ВОЛЯ, и за бензиностанции. Казал съм- заедно срещу грабежа! Ще преборим картела, ако сме единни и силни! Затова очаквам да ни подкрепят, защото единствено ние сме срещу този грабеж. Останалите мълчат. Вярвам, че успоредно с това ще се подобрят и образованието, и здравеопазването, ще има сигурност, а доходите на българите ще станат европейски, така че всички да живеем достойно в прекрасната ни родина“, коментира публикацията Веселин Марешки.

Бъдете първият коментирал

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.