Таксиджии и превозвачи от Кърджали зареждат от Марешки в Стара Загора

Веселин Марешки Снимка: Пресцентър на ВОЛЯ

Бензино-зависимите професии, като таксиджии и превозвачи от Кърджалийско, редовно зареждат от най-близката бензиностанция на Веселин Марешки в Стара Загора и се молят, час по-скоро бизнесменът да обърне поглед и на юг, и да се изградят обекти и в Хасковско и Кърджалийско. Освен от цените, шофьорите са доволни и от качеството на горивата от бензиностанциите на Марешки.“

Това пише сайтът rodopite.net. Според публикацията единственият политик, който от години се опитва да промени ситуацията, за да увеличи жизнения стандарт на българите, е лидерът на ВОЛЯ. „Той вярва, че нещата от първа необходимост като горива, лекарства и здравеопазване трябва да са достъпни за всички граждани на страната и трябва да са сравнително по-евтини. Вярва, че правителството не трябва да налага швейцарски цени на стоките при африкански заплати за хората“, се казва още в материала.

„Благодаря на хората от Кърджали за подкрепата. Всеки ден получавам от там лични съобщения с питания и за политиките на ВОЛЯ, и за бензиностанции. Казал съм- заедно срещу грабежа! Ще преборим картела, ако сме единни и силни! Затова очаквам да ни подкрепят, защото единствено ние сме срещу този грабеж. Останалите мълчат. Вярвам, че успоредно с това ще се подобрят и образованието, и здравеопазването, ще има сигурност, а доходите на българите ще станат европейски, така че всички да живеем достойно в прекрасната ни родина“, коментира публикацията Веселин Марешки.