Деница Златева: Коментарът на Станишев ме изненада неприятно

На пленума вчера победи демокрацията в партията, в крайна сметка волята на НС е как да бъде подредена листата. Имаше напрежение, но не бих казала, че пленумът беше инфарктен. Излизаме с желание и хъс да победим на изборите.

Това каза пред БНТ зам.-председателят на НС на БСП и седма в листата на партията за евровота Деница Златева.

Деница Златева – зам.-председател на НС на БСП: Не смятам, че имаше сърдити и обидени. Волята на НС пренареди листата, но дори и да е имало някаква нотка на обидени, сме достатъчно мъдри да я преодолеем.

Корнелия Нинова би била бламирана, ако изцяло листата е отхвърлена, имаме двама души разлика в двете листи, обясни Златева. По думите й, не е важно мястото на което се намираш, а какво ще дадеш на самата кампания.

Относно поставения на четвърто мястото Иво Христов, който е началник на кабинета на президента, Златева заяви, че той е човек с много ярко изразени леви позиции и това няма връзка с поста му в президентската институция.

„Не очаквайте, че президентът и БСП непрекъснато стиковат позиции и едва ли не има „червен телефон“ между двете централи“, добави тя.

Златева коментира и темата за отношенията на БСП с европейската партия ПЕС.

„С ПЕС поддържаме изключително добри отношения, преди две седмици имахме съвместно обучение, между нас няма разлом, няма напрежение. Самата аз бях неприятно изненадана от коментара на г-н Станишев, че едва ли не партията е антиевропейска и правим подарък на ГЕРБ с тази листа“, каза още Златева

Аз разбирам може би личната му обида в началото, че не е бил поставен в листата, но в крайна сметка нашата международна дейност не е резултат само на усилията на един човек, допълни още Златева.

1 Коментар

  1. Коя е тая златева ? Една дебела стара госпойца ! Била „неприятно изненада“ от Станишев? А кат се развяваше по хавлия и НИКОЙ НЕ ТЕ ПОИСКА, по добре ли ти беше? Скочубра тлъста,червена!

Коментарите са ограничени.