Деница Златева: Коментарът на Станишев ме изненада неприятно

На пленума вчера победи демокрацията в партията, в крайна сметка волята на НС е как да бъде подредена листата. Имаше напрежение, но не бих казала, че пленумът беше инфарктен. Излизаме с желание и хъс да победим на изборите.

Това каза пред БНТ зам.-председателят на НС на БСП и седма в листата на партията за евровота Деница Златева.

Деница Златева – зам.-председател на НС на БСП: Не смятам, че имаше сърдити и обидени. Волята на НС пренареди листата, но дори и да е имало някаква нотка на обидени, сме достатъчно мъдри да я преодолеем.

Корнелия Нинова би била бламирана, ако изцяло листата е отхвърлена, имаме двама души разлика в двете листи, обясни Златева. По думите й, не е важно мястото на което се намираш, а какво ще дадеш на самата кампания.

Относно поставения на четвърто мястото Иво Христов, който е началник на кабинета на президента, Златева заяви, че той е човек с много ярко изразени леви позиции и това няма връзка с поста му в президентската институция.

„Не очаквайте, че президентът и БСП непрекъснато стиковат позиции и едва ли не има „червен телефон“ между двете централи“, добави тя.

Златева коментира и темата за отношенията на БСП с европейската партия ПЕС.

„С ПЕС поддържаме изключително добри отношения, преди две седмици имахме съвместно обучение, между нас няма разлом, няма напрежение. Самата аз бях неприятно изненадана от коментара на г-н Станишев, че едва ли не партията е антиевропейска и правим подарък на ГЕРБ с тази листа“, каза още Златева

Аз разбирам може би личната му обида в началото, че не е бил поставен в листата, но в крайна сметка нашата международна дейност не е резултат само на усилията на един човек, допълни още Златева.

1 Коментар

  1. Коя е тая златева ? Една дебела стара госпойца ! Била „неприятно изненада“ от Станишев? А кат се развяваше по хавлия и НИКОЙ НЕ ТЕ ПОИСКА, по добре ли ти беше? Скочубра тлъста,червена!

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.