Бойко Борисов: Да обединим всички сили срещу пълзящата диктатура, която искат да ни наложат опонентите ни (допълнена)

Бойко Борисов призова за обединение срещу пълзящата диктатура, която опонентите на ГЕРБ искали да наложат. ГЕРБ и ПП „Никола Петков“ подписаха споразумение за политическо партньорство и подкрепа на листата на ГЕРБ за евровота, предаде БТА.

Преди политическата част в началото премиерът изрази чисто професионалното си възхищение от действията на пожарникарите в Париж и пожела пожарът да се окаже немарливост.

Да обединим всички сили срещу пълзящата диктатура, която искат да ни наложат нашите опоненти, зле прикриват целите си, много са видни техните брутални действия, коментира Борисов пред журналисти след подписването на партньорството с ПП „Никола Петков“.

Той подчерта, че ГЕРБ са узрели на следващите местни избори, на базата на сътрудничество с по-малки, но с влияние по места партии, да направят, по думите му, добри избори, след това и листи за общински съветници.

Смятаме, че това е най-балансираната листа с хората, които защитават нашите интереси в ЕП, на свой ред изтъкна председателят на ПП „Никола Петков“ Венцислав Върбанов.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ анонсира предстоящо подписване на споразумения за партньорство и с „Гергьовден“, БДФ и Съюза на репресираните от комунизма.

2 Comments

  1. Бе,господа защо ми изопачавате писанията написах ,Никола Петковистите е успешен и разумен ход…

  2. Абсолютно е прав и за мен този ход със Никола Петков устите е разумен и подходящ за разцвета на България–без Комунисти и Социалисти…

Коментарите са ограничени.