Цветанов в Димитровград: На европейските избори не трябва да се представим добре, а отлично

На европейските избори не трябва да се представим добре, а отлично. Нашите опоненти не говорят за политики и не предлагат решения. Те опорочават кампанията и работят само с компромати. Нека ние бъдем градивни както винаги сме били до този момент. Именно заради тази наша философия и заради призива на Жозеф Дол – потърсихме обединение на десните сили в България, като вследствие на това подписахме споразумения за политическо сътрудничество със СДС, „Обединени земеделци“ и ПП „Никола Петков“.

Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов по време на среща със симпатизанти на ГЕРБ, общински съветници, кметове на населени места  и членове на партията, която се проведе в офиса на ГЕРБ в Димитровград. На събитието присъстваха и кметът на Димитровград Иво Димов, народният представител Евгения Ангелова и областният координатор на ГЕРБ-Хасково Делян Добрев.

Според Цветан Цветанов хората, които са традиционно дясно мислещи – сега са изключително мотивирани за евровота, защото усещат подема и единството в синята идея. „Сигурен съм, че жителите на Димитровград отново ще бъдат силни и непоколебими в избора си на 26 май, защото това ще означава, че избираме европейският път, по който нашето правителство поведе страна, да продължи“, категоричен бе зам.-председателят на ГЕРБ.

„На 26 май ние трябва да включим на пета скорост и да прегазим съперника”, каза кметът Иво Димов. Той подчерта, че победата през май ще даде предимство и за местните избори.

Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов посети днес и обновения пазар на производителите в Димитровград. „Държа да видя как изглежда зеленчуковият пазар днес, защото преди година и половина, когато го видях – беше в окаяно състояние”, сподели с търговците Цветанов. Именно след посещение на заместник-председателя на ГЕРБ преди време и лично с неговото съдействие – на общината бяха отпуснати от държавния бюджет 1,5 млн.лв. за цялостна реконструкция и обновяване на пазара.

„Днес търговците ми разказаха, че са доволни от условията, при които работят, а клиентите ми споделиха, че с удоволствие идват тук“, коментира Цветанов след посещението. По думите му Иво Димов е кметът, който показва на практика как работи ГЕРБ. „Той всеки ден е до хората и изпълнява техните желания. Нека припомня как точно се случи ремонтът на пазара – хората дойдоха при нас и казаха какво точно искат. Ние ги чухме, изготвихме проекта според техните предпочитания и след отпускането на нужните средства промяната е факт!“, посочи Цветан Цветанов.