Бойко Борисов призова за оставки и в опозицията (видео)

Премиерът Бойко Борисов призова за общи оставки, не само при управляващите, в отговор на коментара на президента в интервю за БНТ, че оставките в ГЕРБ заради „Апартаментгейт“ не са достатъчни.

Борисов посочи, че в петък вечер няма как да седне и да гледа Радев по телевизията, но отвърна на заявеното от държавния глава. Той напълно отхвърли твърденията на президента, че управляващите са приели свой антикорупционен закон.

„Ми ако не го бяхме приели, нямаше да има тоя скандал. Това ми напомня Бареков, като каза че имам офшорна сметка. Като провериха – нямам. Който го докопат – затвор!“, каза той, цитиран от БНР.

Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов направи тези коментари след официалния отчет на партията на предизборната им инициатива „Европа в нашия дом“, който се проведе в София. По двете приоритетни области – регионално развитие и образование, от ГЕРБ отбелязаха, че очакванията на хората по места съвпадат в политическите приоритети в програмата на партията.

Премиерът изрази възмущение от изявления на БСП, с които обвиняват управляващите в корупция, а него – в автокрация. „БСП разчита на късата памет, сега цялата Тройна коалиция говорят за борба с корупцията в един прекрасен Южен парк“, каза Борисов. Те говорят, че ГЕРБ трябва да бъде заличен, така както заличиха СДС, за да остане само БСП/ БКП, подчерта той.

Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов заяви по време на форума, че партията трябва да направи така, че да не бъде подложена държавата на „унижението да се върнат същите хора“.

Борисов напомни  че  за  „апартамент гейт“  всеки, който по някакъв начин е бил „уязвен, си е подал оставката“.  Той обеща  финансиране за довършването на магистрала „Хемус“ и за Северозападна България, както и за обходните пътища на Пазарджик и Пловдив. Направихме хубави паркове в София, да има къде БСП да се събират, посочи той.

Видео гледайте ТУК.

5 Comments

  1. Ти му казваш да не пише коментари като не е образовано,то продължава да си излага простотията на показ. Ами явно червените си нямат образовани хора и плащат на хора на ниво роден в Факултето. Та за Лолчето де и Крадат от народа иде реч.

  2. Другари,моля ви изпращайте тролове,които да са завършили поне 8-ми клас без връзки или по милост!

  3. До Бойко комуниста, Лола и Крадат от народа…ТРОЛОВЕ! Каквито и глупости да напишете, никой няма да ви повярва!

  4. А кой проверява средствата заделени за образованието, отиват ли за полезни неща?

    • Аз знам от учители, че ГЕРБ ги пращат на море всяка година. За екскурззии в чужбина инвестират десетки милиони за администрацията да обменяла опит въпреки че не знаят чуждия език.

Коментарите са ограничени.