БСП разчете №18: Първо място и осем мандата на европейските избори

Георги Свиленски Снимка: Вевести.бг

Номер 18 в бюлетината представлява ясна задача – първо място на евроизборите и 8 евродепутати за „БСП за България“. Това каза пред журналисти зам.-председателят на ПГ на БСП Георги Свиленски, след като ЦИК изтегли жребия с номерата на партиите, под които ще бъдат записани в бюлетината за предстоящите европейски избори на 26 май, предаде Агенция „Фокус“.

„Номер 18 мисля, че е конкретна и ясна задача, представена пред всички вас днес – първо място и осем мандата на европейските избори – 8 евродепутати за „БСП за България“, заяви Свиленски. „Номер 18 е едно хубаво число и с това число се надявам да се случи промяната в България, смяната на модела и изгонването на ГЕРБ от властта“, каза още той и благодари на ЦИК за прозрачния жребий.

На въпрос как ще коментира проверката срещу Елена Йончева, Свиленски посочи, че държавните органи трябва да си свършат работата срещу всеки български гражданин, срещу когото има проверка.

1 Коментар

  1. БАДЖАНАКА не си е пил хапчетата.БАДЖАНАК,номер 18 подсказва,че 18 години няма да спечелите никакви избори.По погледа ти личи че си уплашен,ГЛЕЙ как си се ОВРЪКОЛИЛ.

Коментарите са ограничени.