Андрей Ковачев: И най-силният крясък не може да скрие користините интереси на БСП

Андрей Ковачев

Кандидатът на ГЕРБ за евродепутат Андрей Ковачев коментира във фейсбук страницата си началото на кампанията за евроизборите на БСП. Публикуваме позицията му:

По повод „първомайските поздрави“ на БКП/БСП (не искам да ги цитирам, но няма как да не ги коментирам):

И най-силният крясък не може да скрие користините интереси на БСП.

Потресен съм от този тип водене на кампания от партията довела Отечеството ни до три фалита и направила концлагер от страната ни, за да не се доближава никой до границите и (сега явно също не искат свободно да се пътува), до Лукановата зима, до Виденовата хиперинфлация (1 Долар = 3000 Лева! специалист: г-н Румен Гечев!!!), до фалита на банките! Същите хора ни говорят за справедливост и социална политика!

Нямало свобода на медиите??? Това е връх на наглостта! По-голяма медийна кампания срещу управляваща партия, мисляь няма никъде в ЕС, но нямало медийна свобода!?

Искат „безплатно майчинство“, явно не знаят, че в България има най-дългото платено майчинство в ЕС, но сега БСП иска майките да НЯМАТ средства за отглеждане на децата си или явно не разбират какво говорят!!!

Приписват си, че БСП са се справили с двойните стандарти на храните в ЕС!? Грозна лъжа! Колко жалко, че стигат до такова ниско ниво, за да отвратят хората от политиката!

Уважаеми опоненти, моля не давайте пример с Испания, вие нямате нищо общо с испанските социалисти, по нито една тема!

Това не е европейска предизборна кампания. Отново призовавам нашите опоненти да представят идеите си за бъдещето на ЕС и как ще защитават националните интереси на страната ни в ЕП заедно с нас!

3 Comments

  1. Страшното е,че на комунистическата въдица се закачат млади хора, които нямат понятие от диктатура на пролетариата…

  2. Истината –право в очите ! Много вярна оценка !

Коментарите са ограничени.