23 позитивни послания обиколиха Пловдив с ВОЛЯ

Впечатляващо шествие на ВОЛЯ обиколи центъра на Пловдив днес.

23 позитивни послания издигнаха депутатът Елена Аксиева, кандидатът за евродепутат Владимир Аксиев и симпатизанти на партията. „Правим позитивна кампания и сме сигурни, че тези 23 позитивни послания ще дадат началото на промяната и в България, и в Европа. Избрахме те да са 23, защото това е номерът ни в избирателната бюлетина. Очакваме много българи да ни подкрепят, защото сме вярваме, че те искат да живеят по-добре и по-сигурно. А това може да стане ако на 26 май гласуват с номер 23“, коментира Елена Аксиева.

„Най-важните и най-реалистични цели има ВОЛЯ. Тя е единствената, която иска българите да живеят добре, да отглеждат децата си тук, да се чувстват като горди и истински европейци. Ние сме против Европа на две скорости, категорични сме, че доходите у нас трябва спешно да се увеличат. Аз лично ще лобирам евросредствата за България да бъдат повишени. Ние искаме в Европа да има силни нации, защото тогава ще бъде силна“, заяви Владимир Аксиев.

Групата на ВОЛЯ обиколи по ключови за центъра на Пловдив места и предизвика вниманието и аплодисментите на гражданите с посланията си ВОЛЯ за: „Семейство“, „Образование“, „Развитие“, „Повишаване на доходите“, „Децата“, „За повече усмивки“.

Снимки: Пресцентър на ВОЛЯ