Ким Чен-ун хвърлил генерал в аквариум с пирани

Севернокорейският диктатор Ким Чен-ун

Ким Чен-ун си е спечелил прозвище на истински тиранин, след като убил един от своите генерали, като го хвърлил в пълен с пирани аквариум.

Лидерът на Северна Корея заповядал смъртта му, след като бил обвинен, че е планирал преврат, съобщава Daily Star, цитиран от БГНЕС.

Ким разполага с гигантски аквариум, построен в един от неговите президентски дворци. Източници, близки до диктатора, разказват, че ръцете на жертвата били отрязани с ножове, преди той да бъде хвърлен в резервоара. Те заявиха, че не е ясно дали генералът е бил убит от рибите, умрял от раните си или е бил удавен.

Смята се, че мъчителите са разработили няколко метода за екзекуция, предназначени да изплашат потенциалните заговорници. Според източниците те са почерпили идеята от филма за Джеймс Бонд от 1977 г. „Шпионинът, който ме обичаше“, в който злодеят Карл Стромберг екзекутира опонентите си, като ги пуска в аквариум с акули.

Аквариумът на Ким е пълен с няколкостотин пирани, внесени от Бразилия. Те имат остри като бръснач зъби и са способни да отделят плътта от тялото за няколко минути.

Други методи за екзекуция включват взривяване на предателите на парчета с противотанково оръжие, хвърлянето им на тигри, обезглавявания, обесване и изгаряне до смърт, твърди медията.

Откакто Ким е дошъл на власт през 2011 г., се смята, че е премахнал 16 висши служители. Стотици други граждани на Северна Корея също са убити. Всичко това обаче са твърдения, които не могат да бъдат доказани.

1 Коментар

  1. Защо бе, Жан? Защо още през 96-та не прати Добрев в някакъв аквариум?

Коментарите са ограничени.