Радан Кънев посочи три причини Фолксваген да избере Турция

Радан Кънев. Снимка: Вевести.бг

Очевидна е липсата на технически кадри, това е работа на държавата преди всичко. Това коментира евродепутатът Радан Кънев в „Денят започва с Георги Любенов“ по БНТ по темата за възможността „Фолксваген“ да открие завод в България.

По думите му първо трябва да се инвестира в образование на всяко ниво, за да дойдат такива стратегически инвестиции.

Радан Кънев каза, че е поел ангажимент за промяна на ЕНП, така че да прилича по-малко на партиите на Борисов, Орбан и др., а повече на западноевропейските партии.

Евродепутатът допълни, че е против начина, по който Урсула фон дер Лайен е била издигната за кандидат за председател на Европейската комисия.

8 Comments

 1. ЕДИНСТВЕНОТО, КОЕТО СЕ ОПИТВА ДА НАПРАВИ ВЪПРОСНАТА ЛИЧНОСТ, Е ДА ПРИВЛЕЧЕ ОТНОВО ВНИМАНИЕТО КЪМ СЕБЕ СИ. КОГА СТАНА ЦИГАНИН, КОГА МУ ПОЧЕРНЯ ЗА……ЩЕ РЕФОРМИРА ЕНП, А НЕ УСПЯ ДА ВЛЕЗЕ ДАЖЕ В БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ! ПРЕБОЯДИСАНИ В ТЪМНО СИНЬО ЧЕРВЕН ОТРЕПКИ.
  ДЕЙСТВИТЕЛНО ТОВА НИЩОЖЕСТВО НЕ ЗАСЛУЖАВА ДАЖЕ КОМЕНТАР.

 2. Тоя пак се опитва да “ мисли “ ! Ами докарай ти “ Фалцваген “ в България, бре умник !

 3. Лелеее,ама този Бойко много дълбоко ти е бръкнал в гъза бе,сигурно с клечка,затова си толкова против него.Само едно нещо не можеш да разбереш,че в ЕП си едно нищо,на дали ще има кой да ти обърне внимание там.

 4. Прав е! Ако го бяха образовани може би нямаше да е знаме!!!

 5. Има лица, които не бива да се коментират!
  Базова хигиена!

 6. Ръдан щял да променя ЕНП?!?
  „За да прилича по-малко на партиите на Борисов, Орбан и др.“?!? Мегаломания и омраза!
  Ще бори Бойко от Европа (като посестримата си Милиончева), след като не успяват да го преборят в България…

  • Тъпак!Тази държава трябва да се оправя, както и животът на хората да се подобри, и след като тук се вихри мафията с подкрепата на разни европейски лидери, редно е да се започне точно от там. Омраза виждам във вас, защото мразите личността, без да ви интересува какво се опитва да каже и да направи.

Коментарите са ограничени.