Фандъкова успокои: В добро здраве съм и трудно се уморявам

Йорданка Фандъкова. Снимка: Столична община

Мотивира ме работата, а решението за кметската кандидатура ще взема през септември, обяви тя

В добро здраве съм и трудно се уморявам. Това каза кметът на София Йорданка Фандъкова за предстоящите местни избори, цитирана от „Фокус“.

„Изборите предстоят, те са изключително важни за развитието на града и за продължаване промяната на града“, каза Фандъкова и добави, че се подготвят сериозно, а решението дали ще се кандидатира за кмет на София ще обяви по-късно.

„Моето лично решение ще взема и ще обявя през септември“, поясни тя. Фандъкова каза още, че непрекъснато чува, че е взела решение, което не е. „Чувам непрекъснато и чета, че съм била уморена. Мен ме мотивира работата“, обясни тя и добави, че все още има сили и амбиция да си свърши работата. „Ежедневно се срещам с хората“, добави кметът. Тя каза, че се е срещнала с жителите на село Кокаляне, където се извършват редица дейности.

„Коментирахме проблемите на селото. Там правим нови улици, детска площадка, предстои да предоставим стадиона за ползване на местния спортен клуб. В диалог съм с хората“, подчерта Фандъкова връзката си с хората. По думите и тече усилена подготовка и се готвят нови идеи. „Подготвяме се, така че като се изправи пред хората, да се изправи с нови идеи, с достатъчно опит, енергия и с обновен екип“, коментира тя. Йорданка Фандъкова добави, че работата в големия град никога не спира и всеки, който има планове да се занимава с политика, трябва да знае, че това е много работа.

„Септември ще обява решението си и подготовката за изборите, и новите проекти“, още веднъж каза тя и подчерта, че промяната на града трябва да продължи, тъй като хората очакват нещата да се случват по-бързо. „Те се случват само когато подготвяш проектите, когато работиш, когато контролираш“, заяви Фандъкова.

1 Коментар

  1. А ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА СА ВСЕ ПОБОЛНИ ВСЕ ПО ТРУДНО ОЦЕЛЯВАТ НО ТОВА ЕСТЕСТВЕНО ВАС ПОЛИТИЦИТЕ НЕ ВЕ ИНТЕРЕСУВА

Коментарите са ограничени.