Фандъкова успокои: В добро здраве съм и трудно се уморявам

Йорданка Фандъкова. Снимка: Столична община

Мотивира ме работата, а решението за кметската кандидатура ще взема през септември, обяви тя

В добро здраве съм и трудно се уморявам. Това каза кметът на София Йорданка Фандъкова за предстоящите местни избори, цитирана от „Фокус“.

„Изборите предстоят, те са изключително важни за развитието на града и за продължаване промяната на града“, каза Фандъкова и добави, че се подготвят сериозно, а решението дали ще се кандидатира за кмет на София ще обяви по-късно.

„Моето лично решение ще взема и ще обявя през септември“, поясни тя. Фандъкова каза още, че непрекъснато чува, че е взела решение, което не е. „Чувам непрекъснато и чета, че съм била уморена. Мен ме мотивира работата“, обясни тя и добави, че все още има сили и амбиция да си свърши работата. „Ежедневно се срещам с хората“, добави кметът. Тя каза, че се е срещнала с жителите на село Кокаляне, където се извършват редица дейности.

„Коментирахме проблемите на селото. Там правим нови улици, детска площадка, предстои да предоставим стадиона за ползване на местния спортен клуб. В диалог съм с хората“, подчерта Фандъкова връзката си с хората. По думите и тече усилена подготовка и се готвят нови идеи. „Подготвяме се, така че като се изправи пред хората, да се изправи с нови идеи, с достатъчно опит, енергия и с обновен екип“, коментира тя. Йорданка Фандъкова добави, че работата в големия град никога не спира и всеки, който има планове да се занимава с политика, трябва да знае, че това е много работа.

„Септември ще обява решението си и подготовката за изборите, и новите проекти“, още веднъж каза тя и подчерта, че промяната на града трябва да продължи, тъй като хората очакват нещата да се случват по-бързо. „Те се случват само когато подготвяш проектите, когато работиш, когато контролираш“, заяви Фандъкова.

1 Коментар

  1. А ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА СА ВСЕ ПОБОЛНИ ВСЕ ПО ТРУДНО ОЦЕЛЯВАТ НО ТОВА ЕСТЕСТВЕНО ВАС ПОЛИТИЦИТЕ НЕ ВЕ ИНТЕРЕСУВА

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.