„Лице в лице“ откри горещия политически сезон в новото студио на bTV

Цветанка Ризова

Новият сезон на най-гледаното публицистично предаване „Лице в лице“* влиза в домовете на зрителите директно от новото интегрирано студио на bTV, което Цветанка Ризова ще споделя с екипите на „Тази сутрин“, „Преди обед“, новините, спорта и прогнозата за времето.

И тази есен, всеки делник, веднага след bTV Новините в 17 часа, водещата ще посреща най-важните събеседници по горещите теми от деня – сега с още повече технологични възможности и простор за неудобните въпроси.

Днес, първи срещу Цветанка Ризова в новото обединено пространство седнаха президентът Петър Стоянов (1997 – 2002) в разговор за миналото, настоящето и бъдещето и необходимо ли е исторически да се преоцени датата 9 септември, както и председателят на правната комисия Анна Александрова с коментар относно наказанията за извършителите на тежки престъпления. 

В навечерието на предстоящите избори за местна власт, зрителите на „Лице в лице” по традиция ще станат свидетели на срещи с основните политически играчи в надпреварата за кметските постове. Още тази седмица на горещия стол срещу Цветанка Ризова ще застанат столичният кмет Йорданка Фандъкова и кандидатът на „Демократична България” за кметския стол в София арх. Борислав Игнатов. Mнението на гражданите продължава да е високоценено от екипа на предаването, който и тази есен ще провокира обратната им връзка чрез ежедневни анкети по ключови теми във Фейсбук страницата си. 

Водена от разбирането, че журналистиката трябва да помага на зрителите да се ориентират в случващото се около тях, водещата и занапред ще застава лице в лице с политически фигури, експерти и активни представители на гражданското общество, за да отправя въпросите, които са неудобни за мнозина, в търсене на отговорите, от които обществото се нуждае. 

Тази есен рубриката „Лице в лице с бизнеса“ ще продължи да дава трибуна на добрите бизнес практики, насочени към създаването на следващото поколение професионалисти в различни сфери у нас.

*По данни на GARB за първото полугодие на 2019 предаването е категоричен лидер в своя часови слод, като постига аудиторен дял 40.0 % (4+)

Анкетата на vEvesti.bg

1 Коментар

  1. Доста дълга почивка си направиха, време беше. Успех през идния сезон!

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.