Неграмотно обяснение за спирането на „Хоризонт“

Валери Тодоров. Снимка от Фейсбук

Валери Тодоров, бивш генерален директор на БНР

Нали разбрахте? Не е имало спиране на сигнала на програма „Хоризонт“, а е имало „профилактика“ по искане на директора на дирекция „Техника“. А той има ли тези правомощия или просто ще „изгори“, за да светят други?

Обаче…На кой от трите канала – два оптически и един релеен, свързващи БНР и НУРТС е извършена „профилактика“, тъй като те осъществяват паралелно денонощна връзка. Ако единият е бил в профилактика, какво е ставало по другите два? Отново неграмотно обяснение. И незнание. И да караш синдикатите да се подпишат в подкрепа на ръководството, защото щял да се върне …Велев, е най-малкото некоректно.

Ако СЕМ приеме това обяснение за „профилактиката“, дадено от трима некомпетентни членове на УС на БНР, логично е вместо тях съветниците да поемат отговорността. Или техните покровители. Знае се как става това. И е време в регулатора да се въведе гражданска квота. И онзи член на УС, който е автор в ПИК, да престане да пише срещу колегите от БНР. Вече си свърши работата по време на конкурса за генерален директор. Нека да спре, за да уважи медията, в която много достойни хора са работили години за нейния престиж.

От Фейсук-страницата на автора

5 Comments

  1. ХОРИЗОНТ И БНР СА НАЙ ОТВРАТИТЕЛНИТЕ НЕЩА… АБСОЛЮТНО ПРОРУСКА МЕДИЯ..ОТ БАЙ ТОШОВО ВРЕМЕ СЪМ СПРЯЛ ДА МИ ПРОМИВАТ МОЗЪКА С ТЯХ

  2. Всички в БНР са и са били РУСКИ ДОНОСНИЦИ! Волгин е в 1-та редица! Бих го ритал, от тук, до края на света! И Великова има нужда от Шамари! Всички! Руско котило!

  3. И авторът на тази статия е болшевизиран чугун. Уж работил за престижа на медията си, а сам призовава да се запуши устата на някого.

    • Ще си поволя, да обърна внимание на „анонимен“ – ще е хубаво (и още по-важно, разбираеммо), преди да драснеш коментарче, да се опиташ да помислиш, да си подредиш думичките, изясниш поне на себе си какво наистина искаш да кажеш и едва след това да споделиш мнението си. Каквото и да е то.
      Иначе, никой няма да те разбира а това, което ще „спечелиш“ са напълно заслужени подигравки (справка – насточщето пилитическо битуване на Радан Кънев, Бойкикиев и дребното им „женералче“)

Коментарите са ограничени.